Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 167
Моля ви, споделете някаква идея как да сготвя риба треска... Май досега не съм готвила, а и нямам спомен дали съм яла...
Благодаря ви  bouquet
Цитирай


Мнения: 6 395
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=8809.0
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=8227.0;all
http://kitchen.nariba.com/
http://www.sirena-bg.com/?inc=receipts&lang=bg

haresaj si nesto i opitai  Peace
Цитирай

София

Мнения: 10 651
Това е просто страхотна риба! Убожавам я. Аз я пържа /предпочитам филе от треска/ като я панирам в следната панировка:
брашно
яйце
настърган кашкавал
1 вр. магданоз
масло
лимонов сок /1 лимон/, може и малко от кората да настъргаш.

Всичко това се обесва като каша и рибата се овалва в нея и се пържи в повече и силно сгорещено олио.
Тази панировка е страхотна за всички видове риби.
Цитирай

София

Мнения: 413
Аз не обичам пържена и панирана риба, предпочитам задушена и на фурна. Ако си привърженик на по-здравословното хранене, ти предлагам следната рецепта, с която приготвих за пръв път филе от треска и много ни хареса:
Мариновах филето с лимон, бяло вино, малко соев сос, зехтин и подправка за риба Котани и го оставих да дръпне ухания и аромати.
После го подредих нежно в намаслена тавичка и залях с малко течна сметана. Накрая за разкош настъргах кашкавал!След 30 минути го дръпнах на масата и изчезна за броени мигове!
Много вкусна е рибката!
Цитирай

София

Мнения: 10 651
МММ, дейзи тази рецепта ще се пробва!
Цитирай

София

Мнения: 167
Благодаря ви най-сърдечно! Ще я сготвя и ще кажа как е била!  Smile  bouquet
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.