Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 23 юни 2006, 13:08 ч.
  • Преглеждания  8 147  Мнения  5  Онлайн  1
Отговори
  • София
  • Мнения: 168
Моля ви, споделете някаква идея как да сготвя риба треска... Май досега не съм готвила, а и нямам спомен дали съм яла...
Благодаря ви  bouquet

Реклама
# 1
# 2
  • София
  • Мнения: 10 856
Това е просто страхотна риба! Убожавам я. Аз я пържа /предпочитам филе от треска/ като я панирам в следната панировка:
брашно
яйце
настърган кашкавал
1 вр. магданоз
масло
лимонов сок /1 лимон/, може и малко от кората да настъргаш.

Всичко това се обесва като каша и рибата се овалва в нея и се пържи в повече и силно сгорещено олио.
Тази панировка е страхотна за всички видове риби.

# 3
  • София
  • Мнения: 413
Аз не обичам пържена и панирана риба, предпочитам задушена и на фурна. Ако си привърженик на по-здравословното хранене, ти предлагам следната рецепта, с която приготвих за пръв път филе от треска и много ни хареса:
Мариновах филето с лимон, бяло вино, малко соев сос, зехтин и подправка за риба Котани и го оставих да дръпне ухания и аромати.
После го подредих нежно в намаслена тавичка и залях с малко течна сметана. Накрая за разкош настъргах кашкавал!След 30 минути го дръпнах на масата и изчезна за броени мигове!
Много вкусна е рибката!

# 4
  • София
  • Мнения: 10 856
МММ, дейзи тази рецепта ще се пробва!

# 5
  • София
  • Мнения: 168
Благодаря ви най-сърдечно! Ще я сготвя и ще кажа как е била!  Simple Smile  bouquet

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт