Искам да споделя с вас тази рецепта-вчера за сефте я изпробвах и си облизах пръстите!!!Но тъй като при мен в наличност е патешкия дроб аз яправих с такъв.

В тенджерка-най добре- запържвате половин килограм дробчета-запържете в масло-става по-вкусно.Добавяме сол-мъничко-така ,че да се овкуси месото.След като се запържат дробчетата добавяме нарязани гъби от буркан и малко бекон.Запържваме дробчетата с тези продукти.След като и те се запържат слагаме соев сос,къри и вегета или пикантина за пилешко месо,може да се добави и черен пипер.Накрая добавяме 1 ч.ч вино и половин чаенва чаша доматен сос-оставяме виното да изври докато соса стане гъст.Всичко правих на око затова не казвам точните продукти.Ястието може да понесе и повечко гъбки,както и повечко бекон,нарязан на ивички.