Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

SF

Мнения: 187
Един пакет соеви кубчета чака някой да го сготви,но уви-незнам как и с какво! Embarassed
Цитирай


Мнения: 3 036
Първо трябва да ги "обработиш" - накисваш ги в гореща вода с малко сол, след което запържваш лук и прибавяш кубчетата. Може да им сложих подправки /аз ги слага според настроението ми на вкус/.
Така приготвени, най-лесно е да ги смесиш с различни зеленчуци /може и от замразените/ - мяташ ги в тавичка и ги печеш като гювеч.
Това е най-простото, ако искаш нещо по-засукано, мога да ти дам една японска рецепта. Peace
Цитирай

Бургас

Мнения: 382
Опитайте първо с търсачката-теми ,колкото искате!Идеи -също!
Цитирай

най-шареното място

Мнения: 7 781
правя кебап.
Много моркови и доста лук се задушават с оли, прибавяш накиснатите кубчета и готвиш в тенджера като картофи примерно с подправки на вкус. При нас обикновено ч.пипер на зърна, червен пипер/мъничко/ и чубрица/мащерка и т.н
Цитирай

София

Мнения: 29 954
Както е писала Ивиче, 1во ги обработвам. Аз ги варя в месен бульон. След варенето правя почти всички месни яденета.
Цитирай

София

Мнения: 19 781
Накисвам ги в горещ  бульон и ги пека с много подправки във фурната докато леко се зачервят .
Омазнени добре с олио...как ми се доядоха Very Happy
Цитирай

Cтраната на лалетата...

Мнения: 7 914
Както е писала Ивиче, 1во ги обработвам. Аз ги варя в месен бульон. След варенето правя почти всички месни яденета.

Абсолютно няма нищо сложно! Peace Аз дори в началото докато се науча ги накисвахв студена вода ooooh! и пак ставаха! Ако искаш пробвай и в диматено пюре с вода да ги накиснеш - пак стават! И после като всяко месно ядене се готвят!

успех!
Цитирай


Мнения: 2 811
На мен най-любимито ми ястие с тях е кавърма. Накисвам ги в доматен сок и подправки за поне 12 часа, най-добре 24. Нарязвам стар лук, или праз лук на по-едро, добавям олио и магданоз.  Peace
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.