Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 26 отговора


Мнения: 924
Кажете, мола ви, каква марка ползвате. Аз все не мога да попадна. То от картофи си е най-добре, ама...
Цитирай


Мнения: 8 576
Ами направи си го от картофи - сваряваш ги /може обелени, може и после да ги обелиш, докато още са топли/, намачкваш ги и след това разбиваш с миксера, с бъркалките за кекс,  /с пасатор - в никакъв случай!/, като добавяш горещо /врящо/ прясно мляко и краве масло. Посоляваш на вкус и това е. Доста по-вкусно е от готовите. Или пък аз досега не съм попадала на готово пюре, дето да ми хареса.
Цитирай


Мнения: 901
Ами направи си го от картофи - сваряваш ги /може обелени, може и после да ги обелиш, докато още са топли/, намачкваш ги и след това разбиваш с миксера, с бъркалките за кекс,  /с пасатор - в никакъв случай!/, като добавяш горещо /врящо/ прясно мляко и краве масло. Посоляваш на вкус и това е. Доста по-вкусно е от готовите. Или пък аз досега не съм попадала на готово пюре, дето да ми хареса.
 
 thumbsup
 ама без мискер ... ами с преса за картофи или онзи уред за мачкане на картофи и хващаш някой мъж без работа наоколо и да разбива до пухкаво  Cool
Цитирай

Пловдив

Мнения: 1 490
Ще ти кажа аз как го правя.
Сварявам картофите и ги намачквам.Слагам масло,прясно мляко и разбивам с пасатора.Никога не ми става лепкаво,защото слагам повече прясно мляко.Добавям и намачкано сирене.Става доста пухкаво.
Цитирай
Аз пък само намачквам картофите с вилица + масло и прясно мляко, без разбиване, пасатори и т.н. и пак става пухкаво и вкусно.
Цитирай

София

Мнения: 1 741
Аз ползвам на Белла и съм много доволна вкусно е
Иначе предпочитам винагио аз да си го приготвя, но в шкафа имам резерва в случай че ми трябва набързо. Peace
Цитирай

BG

Мнения: 614
Никога не съм правила готово, приготвям си го сама, дори не знам вкусът същият ли е???
Цитирай
Не е същият защото в готовото има изкуствени аромати. Но пък за спешни случаи наистина става мноого бързо. За съм правила на Маги, от това което е спрясно мляко и му се добавя само вода. Не е лошо.
Цитирай

New Zealand

Мнения: 5 184
Правя си го сама. Нищо не може да се сравни с домашно-приготвеното, топло, ухаещо картофено пюре. Но съм правила и на Маги веднъж. Биваше.
Цитирай


Мнения: 8 576
Ами направи си го от картофи - сваряваш ги /може обелени, може и после да ги обелиш, докато още са топли/, намачкваш ги и след това разбиваш с миксера, с бъркалките за кекс,  /с пасатор - в никакъв случай!/, като добавяш горещо /врящо/ прясно мляко и краве масло. Посоляваш на вкус и това е. Доста по-вкусно е от готовите. Или пък аз досега не съм попадала на готово пюре, дето да ми хареса.
 
 thumbsup
 ама без мискер ... ами с преса за картофи или онзи уред за мачкане на картофи и хващаш някой мъж без работа наоколо и да разбива до пухкаво  Cool

Защо без миксер? С него става страшно пухкаво. Пак напомням - с бъркалките за кексово тесто.
Цитирай

РусЙе

Мнения: 5 302
Не харесвам готовите Confused
Сварявам си картофите, намачквам ги малко, после с миксера, като добавям прясно мляко и 1 жълтък(суров). Накрая си разтопявам краве масло на котлона, да покафенеее леко и добавям и него. Става неповторимо. Love
Цитирай

на сянката Земя

Мнения: 2 662
Не е същият защото в готовото има изкуствени аромати. Но пък за спешни случаи наистина става мноого бързо. За съм правила на Маги, от това което е спрясно мляко и му се добавя само вода. Не е лошо.
И аз ползвам на Маги , това което е с прясно мляко, но си го разбърквам в мляко и слагам малко масло и сол.Има едно Chef's best ако не се лъжа- отвратително е Sick
Цитирай

на върха

Мнения: 6 462
У нас тези готовите пюрета не ги ядат Sad Аз съм по всеядно животно и мога да го изям, макар и със зор и с помрънкване, как няма нищо общо с домашното. Това на Кнор май не е много лошо.
Цитирай

София

Мнения: 707
аз ползвам непрекъснато от готовите за добавка към манджите на свеки, ако са по-мазни. Всички са ми с почти еднакъв вкус. При мен е водеща цената, нямам оплаквания иначе.
Цитирай

Пловдив

Мнения: 121
За мен с пасатор става най-добре
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 26 отговора