Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 27 юни 2006, 14:07 ч.
  • Преглеждания  5 882  Мнения  22  Онлайн  1
Отговори
  • Мнения: 286
Момичета,много магданоз ми се насъбра тия дни./10 връзки/Не знам какво да го правя.

Ако някой знае рецепти нека сподели.
Може и за консервиране,най-добре,че на мъжа ми ще му писне от магданоз!  Simple Smile

Реклама
# 1
  • In transit
  • Мнения: 2 389
Салата Simple Smile Става страхотна. Може да настържеш и малко моркови. Заливаш със сол, оцет и олио. Богата витаминозна салатка. Аз много я обичам.

# 2
  • Cтраната на лалетата...
  • Мнения: 7 914
Аз като видя, че магдоназа ( същото важи за копъра и целината) увяхва  си го режа готов за салата и го слагам във фризера! Peace

# 3
  • Мнения: 901
кюфтета от магданоз или песто от магданоз .. аз много се запалих по песто и опитах с какво ли не ..то не беше магданоз.. чубрица .. сушени домати и т.н ама са си вкусни  Grinning

# 4
  • Бургас
  • Мнения: 3 553
Замрази го. Измий го, нарежи го на ситно, сложи го в формички за лед, налей малко вода. След като стане на кубчета лед, извади го от формичките и го сложи в найлонови торбички или кутийки.

# 5
  • София
  • Мнения: 10 857
Една моя любима салатка е от магданоз и зелен лук  - колкото връзки магданоз, толкова и зелен лук. За цвят можеш да сложиш и един два домата, но не повече. Заливаш със сол, оцет и олио /зехтин/ - Чудна вкусотия е!!!

# 6
  • Rome
  • Мнения: 1 100
Аз като видя, че магдоназа ( същото важи за копъра и целината) увяхва  си го режа готов за салата и го слагам във фризера! Peace
newsm10

# 7
  • z point
  • Мнения: 411
Виждам,че никой не ти е предложил табуле - невероятна салата  Peace

# 8
  • София
  • Мнения: 67
Магданоз, копър, листа целина - аз ги замразявам във фризер. Измивам , режа ги на ситно (да са ми готови за подправка в манджички и на малчо), оставям в тавичка да "пропръхнат" (малко да се поизветрее водата) и още влажни ги слагам в пликове за замразяване. Пакетите ги натъпквам плътно, почти без въздух, напълнени около 3-4 пръста, оформям на "салам" и във фризера. След това си отчупвам от "саламчето" необходимото ми количество.  Simple Smile

# 9
  • РусЙе
  • Мнения: 5 302
Аз си го нарязвам в някаква пластмасова кутия и посолявам. Държа го въс фризера. Също за по-дълга трайност може да се завие във вестник(поне 2-3 стр), да се намокри обилно с вода, и се завива плътно в найлонова кисия. Peace

# 10
  • Мнения: 119
И аз бих ти предложила табуле, невероятна салата  Peace

# 11
  • Мнения: 97
кюфтета от магданоз...
Да, магданозените кюфтета определено са нещо, което трябва да се опита. Щом магданозомразец като мен ги хареса... И така:

Магданозени кюфтета от ресторанта "Егур, Егур"

Арменските магданозени кюфтенца на Ончо

А, ето го пестото на Марабу.

# 12
  • Мнения: 7 474
Нарязан във фризера  Peace

# 13
  • Италия
  • Мнения: 5 474
Магданоз, копър, листа целина - аз ги замразявам във фризер

И аз така.По същия начин процедирам и с босилека!

# 14
  • там нейде .............
  • Мнения: 647
шаран печен в магданоз

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт