Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 880
Ето и рецептата
4 супени лъжици студено пресован тахан от сусам
2 супени лъжици мед
Омесват се добре и се прибавят овесени ядки, така че да стане възможно оформането на малки топчета. Те се овалват в кокосови стърготини или накълцани на ситно или настъргани ядки по вкус.
При Гала имаше една бременна жена и две докторки. Едната докторка показа тази рецепта.
Звучи вкусно, а и е здравосровно.
Цитирай

София

Мнения: 632
Мерси много,вчера ги пробвах. Smile  Имат доста интересен вкус,на мен лично ми харесаха,останалата част от фамилията не беше много впечатлена.. Confused
Само за протокола да добавя ,че сложих с половин лъжица мед в повече..видя ми се малко. Thinking
Цитирай

Добрич,сега Ямбол

Мнения: 1 071
И аз да кажа че може сусамът да се омеси с пудра захар и краве масло и пак на топчета,които се слагат във фризера.
Казаха ми че в сусамът имало много калций и било добре да се яде по време на бременност.
Цитирай

София

Мнения: 29 942
това ми звучи като "сусамките", които прадават по магазинчетата, много ги обичаме, но те май са със карамел, трябва да пробвам
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.