Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 1 юли 2006, 11:50 ч.
  • Преглеждания  10 322  Мнения  12  Онлайн  1
Отговори
  • Мнения: 1 473
Здравейте от мен Simple Smile
Вчера правих тези бонфиленца, по рецепта на списание "Журнал"Станаха страхотни PeaceЗатова ги препоръчвам и на вас да опитате Simple Smile
Ето рецептата:
Продукти за 2-4 порции
1 тарелка пилешко бонфиле(около 500 гр.)
5-6 с.л.брашно
5-6 с.л. галета
150гр. настрърган кашкавал
1-2 яйца
сол на вкус
олио за пържене
Галетата, брашното и настъргания кашкавал се смесват и разбъркват.Яйцата се разбиват.Филенцата се посоляват на вкус(аз преди да ги посоля, използвах подправката на KOTANY за пиле на грил, което им предаде невероятен вус, след това ги посолих).Яйцата се разбиват.Филенцата се потапят в яйцата и се овалват в кашакавалено-брашнената смес.Пържат се в нагорещено олио.Поднасят се топли със салата или гарнитура по желание.
Бон Апети! Simple Smile

Реклама
# 1
  • Sofia
  • Мнения: 1 037
Това със сигурност ще го пробвам, звучи страхотно наистина...Ако бях видяла  вчера Sunglasses че готвих пилешко...Ще споделя после Peace

# 2
  • Rome
  • Мнения: 1 100
Ще пробвам непременно: аз винаги правя пържените пилеШки филенца по подобен на4ин, но без каШкавал. С каШкавал Ще е оЩе по вкусни4ко май Blush

# 3
  • Варна
  • Мнения: 220
Става ли с пилешките гърди филе (двойните), които продават в магазините?
П.С. Извинявам се за невежеството.

# 4
  • Мнения: 1 473
Става ли с пилешките гърди филе (двойните), които продават в магазините?
П.С. Извинявам се за невежеството.
Мисля че няма проблем PeaceСамо че май ще трябва да ги нарежеш на повечко порции и съответно да попромениш грамажите на продуктите.

# 5
  • София
  • Мнения: 431
 А колко време се пържат?

# 6
Здравейте.Аз направих филенцата и станаха страхотни,но ако останат за следващия ден же4е не са така хрупкави.А ина4е мъжо остана доволен

# 7
  • Мнения: 1 473
Здравейте.Аз направих филенцата и станаха страхотни,но ако останат за следващия ден же4е не са така хрупкави.А ина4е мъжо остана доволен
Радвам се, че са ти харесали GrinningАз и на другия ден ядох, но при мен си бяха все още хрупкави, може би защото ги бях затоплила в микровълновата Simple Smile

# 8
  • Мнения: 655
Аз също ги правих. Но нарязах месото на хапки и предварително го мариновах. След това пържих по указания начин и се получиха най-вкусните пилешки хапки, които съм пробвала.

# 9
  • София
  • Мнения: 2 220
Направих ги и станаха страхотни! Благодаря за рецептата! Даже нямаше време да ги снимам...  Grinning

# 10
  • Мнения: 1 473
Направих ги и станаха страхотни! Благодаря за рецептата! Даже нямаше време да ги снимам...  Grinning
Благодаря Embarassed Simple Smile

# 11
  • София
  • Мнения: 35
Здравейте от мен Simple Smile
Вчера правих тези бонфиленца, по рецепта на списание "Журнал"Станаха страхотни PeaceЗатова ги препоръчвам и на вас да опитате Simple Smile
Ето рецептата:
Продукти за 2-4 порции
1 тарелка пилешко бонфиле(около 500 гр.)
5-6 с.л.брашно
5-6 с.л. галета
150гр. настрърган кашкавал
1-2 яйца
сол на вкус
олио за пържене
Галетата, брашното и настъргания кашкавал се смесват и разбъркват.Яйцата се разбиват.Филенцата се посоляват на вкус(аз преди да ги посоля, използвах подправката на KOTANY за пиле на грил, което им предаде невероятен вус, след това ги посолих).Яйцата се разбиват.Филенцата се потапят в яйцата и се овалват в кашакавалено-брашнената смес.Пържат се в нагорещено олио.Поднасят се топли със салата или гарнитура по желание.
Бон Апети! Simple Smile
добавих ситно нарязан магданоз към паниривката.   chef стана страхотно

# 12
  • варна
  • Мнения: 220
Добавих и сусам към галетата.Станаха чудни.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт