Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 1 395
Здравейте от мен Smile
Вчера правих тези бонфиленца, по рецепта на списание "Журнал"Станаха страхотни PeaceЗатова ги препоръчвам и на вас да опитате Smile
Ето рецептата:
Продукти за 2-4 порции
1 тарелка пилешко бонфиле(около 500 гр.)
5-6 с.л.брашно
5-6 с.л. галета
150гр. настрърган кашкавал
1-2 яйца
сол на вкус
олио за пържене
Галетата, брашното и настъргания кашкавал се смесват и разбъркват.Яйцата се разбиват.Филенцата се посоляват на вкус(аз преди да ги посоля, използвах подправката на KOTANY за пиле на грил, което им предаде невероятен вус, след това ги посолих).Яйцата се разбиват.Филенцата се потапят в яйцата и се овалват в кашакавалено-брашнената смес.Пържат се в нагорещено олио.Поднасят се топли със салата или гарнитура по желание.
Бон Апети! Smile
Цитирай

Sofia

Мнения: 1 026
Това със сигурност ще го пробвам, звучи страхотно наистина...Ако бях видяла  вчера Cool че готвих пилешко...Ще споделя после Peace
Цитирай

Rome

Мнения: 1 100
Ще пробвам непременно: аз винаги правя пържените пилеШки филенца по подобен на4ин, но без каШкавал. С каШкавал Ще е оЩе по вкусни4ко май Blush
Цитирай

Варна

Мнения: 220
Става ли с пилешките гърди филе (двойните), които продават в магазините?
П.С. Извинявам се за невежеството.
Цитирай


Мнения: 1 395
Става ли с пилешките гърди филе (двойните), които продават в магазините?
П.С. Извинявам се за невежеството.
Мисля че няма проблем PeaceСамо че май ще трябва да ги нарежеш на повечко порции и съответно да попромениш грамажите на продуктите.
Цитирай

София

Мнения: 431
 А колко време се пържат?
Цитирай
Здравейте.Аз направих филенцата и станаха страхотни,но ако останат за следващия ден же4е не са така хрупкави.А ина4е мъжо остана доволен
Цитирай


Мнения: 1 395
Здравейте.Аз направих филенцата и станаха страхотни,но ако останат за следващия ден же4е не са така хрупкави.А ина4е мъжо остана доволен
Радвам се, че са ти харесали Very HappyАз и на другия ден ядох, но при мен си бяха все още хрупкави, може би защото ги бях затоплила в микровълновата Smile
Цитирай


Мнения: 652
Аз също ги правих. Но нарязах месото на хапки и предварително го мариновах. След това пържих по указания начин и се получиха най-вкусните пилешки хапки, които съм пробвала.
Цитирай

София

Мнения: 2 220
Направих ги и станаха страхотни! Благодаря за рецептата! Даже нямаше време да ги снимам...  Very Happy
Цитирай


Мнения: 1 395
Направих ги и станаха страхотни! Благодаря за рецептата! Даже нямаше време да ги снимам...  Very Happy
Благодаря Embarassed Smile
Цитирай

София

Мнения: 35
Здравейте от мен Smile
Вчера правих тези бонфиленца, по рецепта на списание "Журнал"Станаха страхотни PeaceЗатова ги препоръчвам и на вас да опитате Smile
Ето рецептата:
Продукти за 2-4 порции
1 тарелка пилешко бонфиле(около 500 гр.)
5-6 с.л.брашно
5-6 с.л. галета
150гр. настрърган кашкавал
1-2 яйца
сол на вкус
олио за пържене
Галетата, брашното и настъргания кашкавал се смесват и разбъркват.Яйцата се разбиват.Филенцата се посоляват на вкус(аз преди да ги посоля, използвах подправката на KOTANY за пиле на грил, което им предаде невероятен вус, след това ги посолих).Яйцата се разбиват.Филенцата се потапят в яйцата и се овалват в кашакавалено-брашнената смес.Пържат се в нагорещено олио.Поднасят се топли със салата или гарнитура по желание.
Бон Апети! Smile
добавих ситно нарязан магданоз към паниривката.   chef стана страхотно
Цитирай

варна

Мнения: 220
Добавих и сусам към галетата.Станаха чудни.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.