Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 6 144
Мили момичета,
Започнатата от старозагорци акция за събиране на пари за обувки за децата от дома в с. Петрово ЗАВЪРШИ УСПЕШНО.

Идеята за акцията беше представена в тази тема. Акцията започна по време на І вия конгрес на БКП на Бузлуджа и продължи до края на м. юни 2006 година. В нея се включиха с дарения майките и татковците, които бяха на събирането на Бузлуджа, форумски майки от "Кърмаческия", които пратиха пари по банкова сметка, форумки майки, който закупиха стикери на срещата на 17ти юни в р-т "Славяни", симпатизанти и поддръжници на идеята от гр. Стара Загора, несвързани пряко с форумите на БГ-Мамма, но желаещи да помогнат - в т.ч. служители на ПИБ клон Стара Загора, на Адвокатска колегия - Стара Загора,  както и много наши приятели.

Събра се сумата от 486 лв. (в брой и по сметката). Днес обувките бяха купени и занесени на децата в Дома, като в близките дни ще можем да ви представим и копие от протокола за дарение. Закупените 65 чифта обувки струваха 242,50 лв. Останалите пари ще бъдат използвани за благотворителни акции за домове в региона на Стара Загора, като отчет за тях можете да намерите занапред в темата ни в подфорума "Благотворителни акции".

Акцията нямаше да завърши с този прекрасен резултат, ако не бяхте всички вие. Hug

Искам да благодаря специално на Дрина, Мама Моник, Лалка и Джейд за работата по дизайна на стикерите, на Мариели, Асинка, Мяу и Бу за помощта при организиране на продажбите им, на всичмки старозагорски мами и на нашия татко Експрес за задружните усилия при провеждането на акцията.

Вашият жест на човечност и доброта стигна до децата. За тях това значи много. Те не са толкова наясно с нещата от живота, за да разбират по какъв начин са събрани парите за тези "подаръци", но със сигурност оценят добрината ви.

Децата от Дома в с. Петрово, Старозагорско, ви благодарят:

# 1
  • Мнения: 1 559
  Много се радвам за успеха на акцията.  Поздравления за добрата инициатива и организация! Grinning Много са жалнички децата, аз не бих издържала да стъпя в подобен дом - после ще ме преследват физиономиите им и няма да мога да се абстрахирам от мисълта за тях

# 2
  • Мнения: 2 614
Радвам се, че успяхме да помогнем на децата!  bouquet
А и стикерите са толкова хубави!
Хапке, хайде идвай пак в София, че толкова за малко те видяхме! Sad

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт