Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 6 142
Мили момичета,
Започнатата от старозагорци акция за събиране на пари за обувки за децата от дома в с. Петрово ЗАВЪРШИ УСПЕШНО.

Идеята за акцията беше представена в тази тема. Акцията започна по време на І вия конгрес на БКП (Българската Кърмаческа  партия  Wink) на Бузлуджа - 9-11.06.06 и продължи до края на м. юни 2006 година. В нея се включиха с дарения майките и татковците, които бяха на събирането на Бузлуджа, форумски майки от "Кърмаческия", които пратиха пари по банкова сметка, форумки майки, който закупиха стикери на срещата на 17ти юни в р-т "Славяни", симпатизанти и поддръжници на идеята от гр. Стара Загора, несвързани пряко с форумите на БГ-Мамма, но желаещи да помогнат - в т.ч. служители на ПИБ клон Стара Загора, на Адвокатска колегия - Стара Загора,  както и много наши приятели.

Събра се сумата от 486 лв. (в брой и по сметката). Днес обувките бяха купени и занесени на децата в Дома, като в близките дни ще можем да ви представим и копие от протокола за дарение. Закупените 65 чифта обувки струваха 242,50 лв. Останалите пари ще бъдат използвани за благотворителни акции за домове в региона на Стара Загора, като отчет за тях можете да намерите занапред в темата ни в подфорума "Благотворителни акции".

Акцията нямаше да завърши с този прекрасен резултат, ако не бяхте всички вие. Hug

Искам да благодаря специално на Дрина, Мама Моник, Лалка и Джейд за работата по дизайна на стикерите, на Мариели, Асинка, Мяу и Бу за помощта при организиране на продажбите им, на всички старозагорски момичета - Злати, Таня-П, Краси, Августа, Мама Б, БГ Бубу, Хера, Лалка, каттт и на нашия татко Експрес за задружните усилия при провеждането на акцията. Ако съм пропуснала някого, не е нарочно  Embarassed.

Вашият жест на човечност и доброта стигна до децата. За тях това значи много. Те не са толкова наясно с нещата от живота, за да разбират по какъв начин са събрани парите за тези "подаръци", но със сигурност оценят добрината ви.

Децата от Дома в с. Петрово, Старозагорско, ви благодарят:

# 1
  • София
  • Мнения: 15 152
 newsm10

# 2
  • София
  • Мнения: 6 737
 smile3501 smile3501 smile3501

# 3
  • sofia
  • Мнения: 7 477

браво момичета!!!!!!!

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт