Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 2 083
Искам да попитам някой ползвал охладени бутчета или пиле - как се приготвят?Имат ли нужда от някакво почистване?Абе въобще всичко което може да кажете по въпроса за тези продукти Crazy
Решила съм да купя за таз вечершната манджа ама все още се чудя с какво да са приготвени и как най-вече Thinking
Благодаря  bouquet
Цитирай

София

Мнения: 653
аз само ги измивам, те са почистени
слагам ги в йенската купа, поръсени с пикантина /или вегета/, малко масло и половин биричка, стават страхотни и с една гарнитура от задушени картофи
друг начин е със сметана, няколко кисели краставички на лентички, топено сирене и печеш - това ми е любимо
Цитирай

Sofia

Мнения: 11 104
И аз просто ги измивам, както и всяко друго месо.
Ето едно предложение и от мен.
Цитирай

Според сезона

Мнения: 293
Смесвам царевично брашно с малко червен пипер, черен и каквито подправки харесваш и овалвам бутчетата /първоначално топнати в яйце/ с тази смес. Редя в тавичка и разтварям едно кубче бульон в 1 чаена чаша вода. Заливам.Запичам за 10 минути и мазвам по малко масло на всяко бутче , след което допичам покрито с фолио.
Тази рецепта съм я гледала при Ути и се води панирано пиле във фурна
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.