Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 5 юли 2006, 12:48 ч.
  • Преглеждания  17 250  Мнения  4  Онлайн  1
Отговори
  • Душата ми е там, сърцето ми тук!
  • Мнения: 1 190
?

Реклама
# 1
  • Мнения: 5 259
аз съм приготвяла с лук, масло, малко подправки, малко вода и малко бира и задушени в йена или гювеча (зависи от количеството). Задушени.

и друго - с дом.сок, чушка, кис.краставичка, мед, лимон, морков, д.лист, чубрица, малко вино, червен лют пипер и пак в гювеча задушено. Но това е пикантно

# 2
  • варненка от София
  • Мнения: 4 651
Аз първо сваряма сърцата до пълна готовност, като по време на варенето добавям пикантина. След като се сварят ги изваждам, нареждам ги в тавичка, заливам много малко от бульона, слагам масло или маргарин Калиакра за говене, поръсвам със сминдух или шарена сол и запичам във фурната става страхотно мезе. Простичко, но пък много вкусно. По същия начин приготвям и воденички пилешки, патешки сърца също.

# 3
  • Пловдив
  • Мнения: 883
Махаш аортата на всяко сърце и го цепиш на 2, но не докрай. Изплакваш, отцеждаш, мяташ в тигана с масло на око и пържиш, докато се зачервят леко, спираш котлона, поръсваш с ронена чубрица и вегета, разбъркваш и готово- сервира се с лимон  Wink.

# 4
  • Мнения: 386
Аз ги мариновам в някакъв алкохол/водка/,соев сос,пикантина и подправки.След като престоят поне 1 час ги обиварвам и след това пържа в масло. cook Стават вкусни.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт