Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Душата ми е там, сърцето ми тук!

Мнения: 1 190
?
Цитирай


Мнения: 4 745
аз съм приготвяла с лук, масло, малко подправки, малко вода и малко бира и задушени в йена или гювеча (зависи от количеството). Задушени.

и друго - с дом.сок, чушка, кис.краставичка, мед, лимон, морков, д.лист, чубрица, малко вино, червен лют пипер и пак в гювеча задушено. Но това е пикантно
Цитирай

варненка от София

Мнения: 4 586
Аз първо сваряма сърцата до пълна готовност, като по време на варенето добавям пикантина. След като се сварят ги изваждам, нареждам ги в тавичка, заливам много малко от бульона, слагам масло или маргарин Калиакра за говене, поръсвам със сминдух или шарена сол и запичам във фурната става страхотно мезе. Простичко, но пък много вкусно. По същия начин приготвям и воденички пилешки, патешки сърца също.
Цитирай

Пловдив

Мнения: 883
Махаш аортата на всяко сърце и го цепиш на 2, но не докрай. Изплакваш, отцеждаш, мяташ в тигана с масло на око и пържиш, докато се зачервят леко, спираш котлона, поръсваш с ронена чубрица и вегета, разбъркваш и готово- сервира се с лимон  Wink.
Цитирай


Мнения: 386
Аз ги мариновам в някакъв алкохол/водка/,соев сос,пикантина и подправки.След като престоят поне 1 час ги обиварвам и след това пържа в масло. cook Стават вкусни.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.