Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 820
горно пилешко бутче. Правя уточнение, че ще ги пека на фурна. Ако се панират е лесно, обаче като се пекат... Мислех си пак с яйце обаче няма ли да загори яйцето и сусама докато се изпече месото. А ми се иска обилно да го овалям в сусам. Дайте идея  newsm78 newsm78 newsm78
Цитирай

София

Мнения: 4 257
Аз топя бутчетата в смес от соев сос, лимонов сок и мед. Първо ги покривам с фолио и така ги пека половин час. После махам фолиото, поръсвам сусама и пека още 5-10 мин. само отгоре. С помощта на меда става много вкусна хрупкава коричка, а и се закрепя лесно сусама.
Цитирай

София

Мнения: 820
А да аз със мед правя свински ребърца, а за фолиото въобще не се сетих. Това ще ги предпази от изгаряне. Мерси.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.