Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 6 юли 2006, 11:14 ч.

Как да закрепя сусама върху...

  • 385
  • 2
  •   1
Отговори
  • София
  • Мнения: 820
горно пилешко бутче. Правя уточнение, че ще ги пека на фурна. Ако се панират е лесно, обаче като се пекат... Мислех си пак с яйце обаче няма ли да загори яйцето и сусама докато се изпече месото. А ми се иска обилно да го овалям в сусам. Дайте идея  newsm78 newsm78 newsm78

# 1
  • София
  • Мнения: 4 264
Аз топя бутчетата в смес от соев сос, лимонов сок и мед. Първо ги покривам с фолио и така ги пека половин час. После махам фолиото, поръсвам сусама и пека още 5-10 мин. само отгоре. С помощта на меда става много вкусна хрупкава коричка, а и се закрепя лесно сусама.

# 2
  • София
  • Мнения: 820
А да аз със мед правя свински ребърца, а за фолиото въобще не се сетих. Това ще ги предпази от изгаряне. Мерси.

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт