Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 6 юли 2006, 12:26 ч.
  • Преглеждания  1 830  Мнения  8  Онлайн  1
Отговори
здравейте,
някой да е правил паниран зелен боб? newsm78

Реклама
# 1
  • Мнения: 2 187
Правила съм, да, на свекърва ми е специалитет Wink, но само с консервиран боб, не знам със суров как ще е, може би ще трябва да се посвари първо.

Прави се обикновена панировка, но става много вкусно, отначало никой не разбира какво точно е панираното нещо Simple Smile

Теб какво по-точно те интересува?

# 2
чудех се дали въобще може да стане?
но ще пробвам,като първо го сваря и после панирам.

# 3
  • София
  • Мнения: 3 416
 Баба ми ги нанизва на клечки за зъби поняколко и така ги панира. Но мисля, че трябва да е поне бланширан.
Панировката си е нормалната.
На любителите ще им хареса. Аз не обичам зелен боб и не го правя.

# 4
  • гр.Созопол
  • Мнения: 156
Много вкусен става, но трябва да е бланширан или от буркан.

# 5
  • BG
  • Мнения: 614
Интересно, трябва да пробвам.

# 6
  • Мнения: 2 096
Много хубав става и наистина никой не разбира какво всъщност е панирано.Прилича на цаца Grinning
Първо трябва да се свари боба ако е суров Peace И трябва доста търпение дкато го изпържите  chef

# 7
  • Sofia
  • Мнения: 927
Яла съм такова нещо поръсено с копър и чесън, направо невероятно   Flutter

# 8
  • Мнения: 10 004
Яла съм такова нещо поръсено с копър и чесън, направо невероятно   Flutter

И аз го опитах на едно гости, вкусно беше. Но и самите шушулки бяха доста едри. Ако трябва човек да си играе да панира по-дребен боб.......................голяма играчка ще е. newsm78

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт