Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
здравейте,
някой да е правил паниран зелен боб? newsm78
Цитирай


Мнения: 2 187
Правила съм, да, на свекърва ми е специалитет Wink, но само с консервиран боб, не знам със суров как ще е, може би ще трябва да се посвари първо.

Прави се обикновена панировка, но става много вкусно, отначало никой не разбира какво точно е панираното нещо Smile

Теб какво по-точно те интересува?
Цитирай
чудех се дали въобще може да стане?
но ще пробвам,като първо го сваря и после панирам.
Цитирай

София

Мнения: 3 394
 Баба ми ги нанизва на клечки за зъби поняколко и така ги панира. Но мисля, че трябва да е поне бланширан.
Панировката си е нормалната.
На любителите ще им хареса. Аз не обичам зелен боб и не го правя.
Цитирай

гр.Созопол

Мнения: 156
Много вкусен става, но трябва да е бланширан или от буркан.
Цитирай

BG

Мнения: 614
Интересно, трябва да пробвам.
Цитирай


Мнения: 2 083
Много хубав става и наистина никой не разбира какво всъщност е панирано.Прилича на цаца Very Happy
Първо трябва да се свари боба ако е суров Peace И трябва доста търпение дкато го изпържите  chef
Цитирай

Sofia

Мнения: 927
Яла съм такова нещо поръсено с копър и чесън, направо невероятно   Flutter
Цитирай


Мнения: 8 582
Яла съм такова нещо поръсено с копър и чесън, направо невероятно   Flutter

И аз го опитах на едно гости, вкусно беше. Но и самите шушулки бяха доста едри. Ако трябва човек да си играе да панира по-дребен боб.......................голяма играчка ще е. newsm78
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.