Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.
1-14 от 67 отговора

Spain

Мнения: 3 339
рецептата не е моя заслуга а на една приятелка .. откак я опитах оба4е  само така ги правя
 рецептата .
 запържва се в тиган лук + гъби (може да се заменят с 4у6ки и домати  ). дроб4етата се слагат в тави4ка (аз използвам глинена такава ...но предполагам и в обикновена тава ще стане вкусно ) и се смесват със запържените продукти. налива се бира (да не покрива дроб4етата - до половината ), слага се  джоджен и сол . запи4а сев силна фурна , след което фурната се намалява . стават страхотни дроб4ета във сос .
п.с. - не знаех 4е джоджена придава такъв аромат и страхотен вкус на дроб4етата ..но е истина (поне на мои вкус   Wink )
« Последна редакция: пт, 07 юли 2006, 18:10 от ХулигАнче »
Цитирай

София

Мнения: 19 798
  bouquet, ще пробвам рецептата.
Обичам дробчета. Wink а и това е лесно и бързо
Цитирай


Мнения: 2 771
   
   Бирата с пяна или без пяна?  Mr. Green
   Сериозно: не употребявам никакъв алкохол нито пък някой около мен, та да ме ориентирате каква марка бира, колко ще ми отиде за килограм дробчета, дали да я наливам студена / стайна и т.н.т? Много вкусно ми звучи и си умирам да пробвам  eat 
   Все пак моля за подробни обяснения, че с готвенето съм като с алкохола  Embarassed
Цитирай

Spain

Мнения: 3 339
   
   Бирата с пяна или без пяна?  Mr. Green
   Сериозно: не употребявам никакъв алкохол нито пък някой около мен, та да ме ориентирате каква марка бира, колко ще ми отиде за килограм дробчета, дали да я наливам студена / стайна и т.н.т? Много вкусно ми звучи и си умирам да пробвам  eat 
   Все пак моля за подробни обяснения, че с готвенето съм като с алкохола  Embarassed
Mr. Green понеже и аз не съм много по бирите рядко има в къщи ..та като няма наливам води4ка .. пак става вкусно . за бирата - зависи от съда . на мен ми отива около половин бира - 200 мг ще ре4е .аз си я наливам каквато я имам ..и както се полу4и с пяната , без пяната.. студена,  топла,  все едно
Цитирай


Мнения: 2 771
    ХулигАнче, 10x много! Обожавам дробчета с лук (+вода), и буквално преди няколко дни се светнах да сложа и чушка - облизах си ушите  Mr. Green   Нямам търпение да пробвам биричката   chef
Цитирай

На остров

Мнения: 579
Страхотни стават,опитайте  Laughing
Цитирай

sofia

Мнения: 5 140
Подсети ме за тези дробчета, много обичам и ще взема да ги спретна тези дни, защото за днес друго съм измислила.
Мъж ми обича да ги хапва като мезенце с биричка, ще го изкуша.
Мерси за рецептата.
Цитирай

София

Мнения: 298
Много добре, за пръв път съм наистина доволна от домашни дробчета - стават сочни, без да са мазни. Сложих гъби, лук и чушки. Мъжът беше във възторг.
Цитирай

Севлиево

Мнения: 1 649
Снощи ги правих! Невероятни са, по-скоро бяха невероятни  Laughing Вече само така ще ги правя  bowuu
Цитирай


Мнения: 135
Непременно ще ги пробвам ,бирата ще върви много beer
Цитирай

София

Мнения: 1 101
Много благодаря за страхотната рецепта. Тя е от тези, които най-много обичам - бързо и лесно се приготвя и освен това е много вкусна.  smile3501
Цитирай

Spain

Мнения: 3 339
много се радва 4е ви е харесала рецептата  . всъщност и аз така правя simka като имам вси4ките продукти ги слагам Smile
 Wink
Цитирай

Варна

Мнения: 6 761
Колко струват дробчетата в магазина?  Rolling Eyes
Цитирай


Мнения: 4 912
Звучи много апетитно.Ще пробвам рецептата.  bouquet  bouquet  bouquet
Цитирай


Мнения: 2 546
Тъкмо се чудех какво да сготвя утре /днес/...
Идеално...лесно, бързо и на първо четене вкусно  Laughing И има гъбku!

Киса, много ама много отдавна съм купувала дробчета...но едва ли са повече от 4лв за тарелка.
Цитирай
0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.
1-14 от 67 отговора