Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 9 юли 2006, 23:31 ч.

Пропадна ми сладкото в кекса

  • 528
  • 8
  •   1
Отговори
  • София
  • Мнения: 4 764
Правих кекс и сложих малко ягодки от сладко.Кекса се опече много добре обаче ягодките пропаднаха на дъното на формичката и бяха залепнали.Какво да направя,че следващият път да не се получи този резултат  Rolling Eyes ?

# 1
  • Германия
  • Мнения: 899
Овалват се в малко брашно или галета  Peace

# 2
  • София
  • Мнения: 22 441
Отделям малко от кексовата смес и в нея слагам сладкото.
Останалата я изливам във формата - най-отгоре сместа със сладкото и веднага във фурната.
Понякога го слагам и направо в сместа, но след като съм отцедила много добре плодовете.
Вместо с брашно съм го разбърквала със смлени орехи.
 newsm78 май друго не се сещам Wink

# 3
  • Вече на село
  • Мнения: 554
Идеите ви си ги бива, ще се възползвам.

# 4
  • София
  • Мнения: 4 764
Много ви благодаря за отговорите  Hug другият път ще знам какво да направя  Wink

# 5
  • на ОколовръсТното в ПАЛАТка
  • Мнения: 4 176
Аз когато слагам плодове в/у кекс го поръсвам с брашно.
Слагам в една цедка брашно и ръся отгоре. Не много, но да побелее леко. Бързо и леко слагам плодовете отгоре и бум във фурната. Не потъват.

# 6
  • New Zealand
  • Мнения: 5 183
На мен ми се е слу4вало стафидите да пропаднат, въпеки 4е съм ги оваляла в брашно  newsm78 Crossing Arms

# 7
  • на ОколовръсТното в ПАЛАТка
  • Мнения: 4 176
Следващият път пробвай да поръсиш кекса с брашно, както съм описала по-горе. Гаранция.

# 8
  • New Zealand
  • Мнения: 5 183
Следващия път пак ще се престраша да сложа стафиди тогава:)

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт