Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Плевен

Мнения: 262
Преди години в един ресторант бях хапвала свинско с кайсии. Много ми хареса. Някой да има идея за някаква рецепта?
Цитирай

Sofia

Мнения: 11 116
В юлския брой на Бон Апети има рецепта "Свинско с праскови", ако искаш ще ти я напиша ... сигурно може да замениш прасковите с кайсии Very Happy
Цитирай

Плевен

Мнения: 262
В юлския брой на Бон Апети има рецепта "Свинско с праскови", ако искаш ще ти я напиша ... сигурно може да замениш прасковите с кайсии Very Happy

Искам я! Благодаря!
Цитирай

Sofia

Мнения: 11 116
Свинско с праскови

1 св. контрафиле
5-6 ск. чесън
6-7 с.л. олио
1ч.л. смлян ким
4-5 праскови от компот1ч.л. сол
смлян черен пипер на вкус

Филето се почиства от ципата тънък, остър нож и по повърхността се правятразрезо, които се запълват с целите скилидки чесън. Поставя се в широка тавичка, намазва се с олиото и се поръсва с кима, солта и черен пипер.
Пече се в загрята на 220 С фурна, като след 20 мин. се налива 1ч.ч. гореща водаи от време на време се полива със соса от печенето.
След 15 мин, около месото се подреждат предварително обелените и нарязани на половина праскови и се печеоще 20 мин. Месото се изважда, реже се на филии и се сервира гарнирано с прасковите.

 ExclamationМесото се проверява дали е изпечено с дървено или метално шишче , като се набожда в средата.Сокът, който излиза, трябва да е бистър. Ако е червеникав, печенето трябва да продължи.
                                                                                                                                                                                  сп. Бон Апети


Заповядай ! bowuu
Цитирай

Варна

Мнения: 2 922
На английски става ли? Ако не - ще преведа   Peace
пикантно свинско с кайсии
Цитирай

Плевен

Мнения: 262
На английски става ли? Ако не - ще преведа   Peace
пикантно свинско с кайсии
Става, става.
Ако знаете колко кайсии имам. И за двете рецепти ще има, и за десерт ще останат.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.