«абравена парола?
или
–егистрирай се јктиваци€ на акаунт


≈л. поща с ко€то се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

ƒа ѕопълнете формата за регистраци€ Ќе ѕродължете с Facebook регистраци€та

 улинари€
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
1-7 от 7 отговора

Ѕу-у-урга-а-ас

ћнени€: 2 588
 азва се плодова пита, но не е съвсем плодова, защото се използва конфитюр.
 –ецепта:
Ѕуркан конфитюр от сливи, кайсии, смокини или каквото и да е. јко е по-кисел, по-добре. (поне 300 грама)
1/2 ч.ч. олио
1/2 ч.ч. захар
1    ч.ч. вода
1    ч.л.   сода бикарбонат
1    ч.л. канела
1/2 чаша ситно нар€зани орехи
брашно
като за кекс средно около 3 ч.ч. (но не съм ги мерила)

ѕърво се разбърква конфитюра с водата и содата. ƒобав€ се олиото, захарта, канелата, брашното и орехите. –азбърква се добре и се изсипва в намаслена и леко поръсена с брашно тава. ѕече се в умерена фурна. Ќ€ма нужда да се поръсва с пудра захар.
¬чера го приготвих. Ћеле като си помисл€ колко такива сладкиша са пропътували по дистинаци€та Ѕургас - —офи€, докато б€х студентка. ƒа е жива и здрава мама. “ози сладкиш е неин патент. Very Happy
÷итирай

—офи€

ћнени€: 1 851
ћай ще му се усмихне днес късмета на този сладкиш.  акто н€мам €йца след кокоските на boo отидоха белтъците, а жълтъците ги спретнах на кекс за едно алергично дете...
÷итирай

под —ините камъни

ћнени€: 1 013
’ихи, през 96 година на то€ кекс му казвахме " екс криза"  Laughing
ќбаче е много хубав и сега го прав€ като закъсам за €йца или мл€ко  newsm10
÷итирай
—трахотен е, а и дойде точно навреме. Ѕраво момичета!
÷итирай

—офи€

ћнени€: 2 923
÷итат на: logo5ka
 азва се плодова пита, но не е съвсем плодова, защото се използва конфитюр.
 –ецепта:
Ѕуркан конфитюр от сливи, кайсии, смокини или каквото и да е. јко е по-кисел, по-добре. (поне 300 грама)
1/2 ч.ч. олио
1/2 ч.ч. захар
1    ч.ч. вода
1    ч.л.   сода бикарбонат
1    ч.л. канела
1/2 чаша ситно нар€зани орехи
брашно
като за кекс средно около 3 ч.ч. (но не съм ги мерила)

ѕърво се разбърква конфитюра с водата и содата. ƒобав€ се олиото, захарта, канелата, брашното и орехите. –азбърква се добре и се изсипва в намаслена и леко поръсена с брашно тава. ѕече се в умерена фурна. Ќ€ма нужда да се поръсва с пудра захар.
¬чера го приготвих. Ћеле като си помисл€ колко такива сладкиша са пропътували по дистинаци€та Ѕургас - —офи€, докато б€х студентка. ƒа е жива и здрава мама. “ози сладкиш е неин патент. Very Happy
newsm10 класическата и много сполучлива рецепта за постен кейк. Ѕлагодар€ ти, че ми € напомни - да го направ€ сега - по време на постите.
÷итирай
колко време се пече това чудо и на колко градуса?
÷итирай

sofia

ћнени€: 1 332
ј не става ли много сладко като има мармалад и захар? »наче звучи добре за постещи като мен и ще взема да си го направ€, че така ми се €де сладко...
÷итирай

Ѕу-у-урга-а-ас

ћнени€: 2 588
ѕече се в тава. в силно загр€та фурна, първо отдолу, намал€м долни€ реотан и пускам и горни€ на средна степен. ѕече се докато стане тъмно каф€в, но внимавай все пак, а и ти си познаваш печката.

Ќе става прекалено сладък.
÷итирай
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
1-7 от 7 отговора