Вероятно темата не е за този раздел ,за което моля да ме извините ,но имам нужда от помощ! Ще съм Ви много благодарна ако се отнесете с разбиране. Моля ако някой знае как да си "измамя " цикъла и да ми свърши по-рано. Моля, ако някъде сте писали и аз съм проспуснала ,просто ми дайте линк. МНого ,много благодаря
Аз съм процедирала с противозачатъчни хапчета. Ако искам например да ми спре в петък, започвам ги в четвъртък за няколко дни. При мен действа.Ако искаш консултирай се с гинеколога си
миналото лято и аз имах същия проблем купих си Оргаметрил-към 5лв е и до два дена ми спря,но когато го спрях след 3 дни на ново ми дойде,говорих с гинеколога си и ми каза че Оргаметрила не е противозачатачно а по скоро е за регулиране на цикъла
Мисля, че скоро имаше някъде подобна тема! Най-сигурно е с противозачътъчни, защото май с Вит.С не е много сигурно. Защо не се обадиш на гинеколога си и да се посъветваш с него?
Бихме желали да Ви поканим да се включите в кратка анкета, в която да споделите мнението си за форума. Вашето мнение е важно за нас и ще помогне да
подобрим предлаганите от нас услуги.
Попълването на анкетата би отнело около 10-20 минути. Молим Ви да бъдете възможно най-откровени и детайлни в отговорите си.