«абравена парола?
или
–егистрирай се јктиваци€ на акаунт


≈л. поща с ко€то се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

ƒа ѕопълнете формата за регистраци€ Ќе ѕродължете с Facebook регистраци€та

 улинари€
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
1-6 от 6 отговора

—офи€

ћнени€: 7 056
 ак се прави пилешко вретено? »мам в наличност пилешки гърди - дали са подход€щи за целта?  newsm78
÷итирай


ћнени€: 3 399
 ак се прави пилешко вретено? »мам в наличност пилешки гърди - дали са подход€щи за целта?  newsm78


оу, много е подход€що даже!!!

ей тук е моето вретено, плънка можеш да си правиш по избор и според каквото имаш в наличност.
ћожеш да го изпържиш - като панираш; овалваш в нещо хрупкаво - сусам, корн, картофени л€спи, а можеш и да го запечеш във фурна, в сос от домати или сос бешамел - много варианти има. 
÷итирай

¬ече на село

ћнени€: 483
¬ момента в къщи това е хитът, но не точно вретено, а пилешки пържоли пълнени. «а целта купувам пилешки гърди и ги раздел€м наполовина. Ќачуквам ги леко, защото месото е по-деликатно и ги мариновам за 1-2 часа в соев сос, пикантина, чер пипер или каквото ти си решиш. ¬ чини€ слагам едната част на гърдичките, отгоре бекон, кашкавал, захлупвам с другата част, панирам в брашно, €йце, галета /галета със сусам/ и пържа. —лед това прецеждам мазнинката и в не€ запържвам брашно една с. л., наливам само вода /възможни са варианти с вино например/ и внимавам за гъстотата, все пак това ще е сосът, овкус€вам с пикантина. «а гарнитура ориз с гъбки, който оформ€м на топка със специална лъжица. ѕоследни€ път, когато посрещах гости, един от т€х каза, че н€ма м€сто от салати, а след като опита, ушите му заплющ€ха smile3532
÷итирай

—офи€

ћнени€: 431
Eто ти н€колко рецепти дано си харесаш н€ко€ Peace.
http://forum.bgkulinar.net/viewtopic.276.html
http://gotvarstvo.georgievi.net/a/recipe_134
http://www.bonapeti.tv/recipe_view.php?t=cooking&id=1600
÷итирай

—офи€

ћнени€: 431
¬ момента в къщи това е хитът, но не точно вретено, а пилешки пържоли пълнени. «а целта купувам пилешки гърди и ги раздел€м наполовина. Ќачуквам ги леко, защото месото е по-деликатно и ги мариновам за 1-2 часа в соев сос, пикантина, чер пипер или каквото ти си решиш. ¬ чини€ слагам едната част на гърдичките, отгоре бекон, кашкавал, захлупвам с другата част, панирам в брашно, €йце, галета /галета със сусам/ и пържа. —лед това прецеждам мазнинката и в не€ запържвам брашно една с. л., наливам само вода /възможни са варианти с вино например/ и внимавам за гъстотата, все пак това ще е сосът, овкус€вам с пикантина. «а гарнитура ориз с гъбки, който оформ€м на топка със специална лъжица. ѕоследни€ път, когато посрещах гости, един от т€х каза, че н€ма м€сто от салати, а след като опита, ушите му заплющ€ха smile3532
ћммм това звучи много вкусно , непременно ще се пробва Naughty.
÷итирай


ћнени€: 119
јз пилешките гърди ги прав€ на ролца, като плънката ми е от тиквичка и морков нар€зани на пръчици с дължината на месото или пък от спанак и сирене, и двете стават мноого сполучливи.  Peace
÷итирай

—офи€

ћнени€: 7 056
Ѕлагодар€ ви, момичета, супер сте!
÷итирай
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
1-6 от 6 отговора