Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама

Пикантни картофки?

  • 18 юли 2006, 14:47 ч.
  • Преглеждания  3 716  Мнения  6  Онлайн  1
Отговори
  • София
  • Мнения: 1 101
Момичета,

помагайте с идеи за пикантни картофки.

Много благодаря предварително  Simple Smile

Реклама
# 1
# 2
  • София
  • Мнения: 1 101
Много, много благодаря MIMI DJ  Grinning

# 3
  • София
  • Мнения: 431
За нищо пак заповядай  Wink  Hug

# 4
  • София
  • Мнения: 10 856
Аз бих ти предложила моите картофки /аз съм си ги измислила Mr. Green Mr. Green Mr. Green/, стават хрупкави и пикантни.
Картофките нарязваш на малки парченца /ако искаш да са хрупкави, ако искаш да са по като задушени - на по-големи/
В дълбока купа сипваш чаша и половина галета, една-две лъжици самардала /в зависимост колко са картофите/, но внимавай, че е солена и една две щипки лют червен пипер /може и без него/
Сипваш картофите в тази купа с галетата и другите неща, объркваш ги много добре и ги пържиш в дълбок тиган с повечко олио /около пръст/.
Стават невероятни Peace

# 5
  • Мнения: 1 463
Аз бих ти предложила моите картофки /аз съм си ги измислила Mr. Green Mr. Green Mr. Green/, стават хрупкави и пикантни.
Картофките нарязваш на малки парченца /ако искаш да са хрупкави, ако искаш да са по като задушени - на по-големи/
В дълбока купа сипваш чаша и половина галета, една-две лъжици самардала /в зависимост колко са картофите/, но внимавай, че е солена и една две щипки лют червен пипер /може и без него/
Сипваш картофите в тази купа с галетата и другите неща, объркваш ги много добре и ги пържиш в дълбок тиган с повечко олио /около пръст/.
Стават невероятни Peace
Това ми звучи чудесно!ще ги пробвам, че от много време ми се е дояло такива картофки Simple SmileМерси за идеята  bouquet

# 6
  • Силистра
  • Мнения: 618
Ако искате вижте и моята рецепта .Сварени на купчета картофи/в микровълновата за около10-15мин./ се слагат в тигана с мазнина исе прибавят подправки на вкус аз слагам - черен и червен пипер чубрицата е задължитерлна ,и малко куркома придава много хубав цвят.Като станат златисти слатам сирене на малки пърченца и пържа още малко и то до стане златисто.По лесно стават в тефлонов тиган, че не залепват а стават със хубав загар.  chef

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт