Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Холандия/Хага

Мнения: 1 352
Тестото е същото като при нашите палачинки, само че се прави по-гъсто.

Нарязват се банани на кубчета - нито малки, нито големи. И се слагат в купа с канела  и мед. В друг съд се рендосва кашкавал.

Палачинката се пържи по същия начин като нашите, но трябва да се внимава, защото сместа е по-гъста да не загори - демек на бавен огън Smile.

В линия по средата се наръсва кашкавал и отгоре се слагат бананите (щедро). Палачинката се прихлупва  от двете страни и се обръща.

Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.