Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

софия

Мнения: 121
Може ли след като е приготвена тортата да се ЗАМРАЗИ  Very Happy
Знам, че в някои сладкарници така процедират, но в домашни условия дали ще стане.
 
Цитирай

Вече на село

Мнения: 547
Накара ме да се замисля  newsm78 Може би зависи от продуктите. Определено ще следя темата, защото това би било улеснение при подготовката на РД например Naughty
Цитирай


Мнения: 2 825
Предполагам, че може. Тука ги замразяват, доста често ги купуваме замразени, но определено им се променя вкуса. На мене не са ми вкусни след като се размразят - кремовете ми стоят сухи.
Цитирай

софия

Мнения: 121
Направих тортата на Морена Карбас Барабас и понеже утре трябва да я транспортирам на 200км та се чудя дали заквасената сметана няма да вкисне. До довечера трябва да измисля дали да не я сложа във фризера или да рискувам с транспортирането й пък каквото стане
Цитирай

Варна

Мнения: 446
За съжаление съм пробвала със замразяването - когато я размразиш, потича. Как ще й се отрази транспортирането на външния вид обаче не знам. Хладилна чанта според мен ти е достатъчна. Не вярвам заквасената сметана да се развали толкова бързо, при всички положения ще е по-бавно от обикновената. Впрочем в сряда вечер правих мързеливо Тирамису /с извара и заквасена сметана/, преди малко си хапнах от крема - не беше мръднал, а е стоял просто в хладилник.
Цитирай

софия

Мнения: 121
Ще рискувам пък каквото ще да става. За външния и вид оставих я във тортената форма няма
да я разкопчавам и мисля че няма да има големи поражения Very Happy
Цитирай


Мнения: 2 825
Силвето, сложи я в хладилника и после в хладилна чанта - не мисля, че ще се развали.
Цитирай

...Here I Am On The Road Again...

Мнения: 230
Впрочем в сряда вечер правих мързеливо Тирамису /с извара и заквасена сметана/
DDBD, би ли споделила рецептата на това Тирамису, ако обичаш? Предварително много благодаря!  bouquet
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.