Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама

зелен боб във фритюрник

  • 21 юли 2006, 09:25 ч.
  • Преглеждания  2 082  Мнения  8  Онлайн  1
Отговори
  • Русе
  • Мнения: 4 406
снощи правих пържен зелен боб- страхотно мезе за бира, във възторг съм
избирам по- млади шушулки , почиствам и измивам, после подсушавам.
пържа във фритюрника на Т 170 градуса. по- малките шушулки станаха невероятно хрупкави
посолявам и нападам с вилицата!
на втората бира се сетих да направя някакъв дресинг, обърках горчица с кисело мляко и вегета на око.
това, което не можахме да изядем, прибрахме във фризера, казаха ми че през зимата е добро мезе за ракия.

Реклама
# 1
  • Севлиево
  • Мнения: 1 650
Хм, за пръв път чувам, че може да се пържи зелен боб във фритюрник  newsm78 Но, щом си доволна, аз със сигурност ще пробвам   bouquet

# 2
  • София
  • Мнения: 3 632
Не е ли малко жилаво?
Иначе аз много обичам зелен боб.

# 3
  • София
  • Мнения: 1 092
А в тиган дали ще стане? Нямам фритюрник.... Whistling

# 4
  • Мнения: 9 896
А в тиган дали ще стане? Нямам фритюрник.... Whistling

В тиган става пак чудесно мезе - паниран зелен боб. Малко е играчка, ама е много вкусно. По-едри шушулки се сваряват, отцеждат се и се панират в нормална панировка.

# 5
  • Sofia/ Silistra
  • Мнения: 300
Аз също обичам пържен зелен боб, но му прибавям малко оцет, чесън и копър след като го изпържа. Става също много вкусно.

А в тиган дали ще стане? Нямам фритюрник.... Whistling
Става също и в тиган, но много пръска.

# 6
  • Русе
  • Мнения: 4 406

В тиган става пак чудесно мезе - паниран зелен боб. Малко е играчка, ама е много вкусно. По-едри шушулки се сваряват, отцеждат се и се панират в нормална панировка.
това беше второто ми предложение

# 7
  • София
  • Мнения: 399
Аз пък го набождам на клечки за зъби - като шишчета. После потопявам в панировка и пържа във фитюрника.

# 8
  • Варна
  • Мнения: 2 922
В тиган става пак чудесно мезе - паниран зелен боб. Малко е играчка, ама е много вкусно. По-едри шушулки се сваряват, отцеждат се и се панират в нормална панировка.
Много е вкусно това! Играчка е, но си заслужава!  Peace

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт