Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 21 юли 2006, 17:27 ч.
  • Преглеждания  3 880  Мнения  4  Онлайн  1
Отговори
  • Мнения: 1 943
От косело ми е ясно. Плънката не вярвам да е различна. Но как се обработва прясното зеле за сарми?

Реклама
# 1
  • Варна
  • Мнения: 606
Не съм го правила, но съм го чела:

бланшират се листата на зелето във вряща вода, докато леко омекнат, така че да станат за сърми. Всичко останало е същото.

# 2
  • Мнения: 1 943
A дали се слага лимонена киселина във водата за бланширане?

# 3
  • Мнения: 9 912
Ако си намериш нормално българско зеле, не това пластмасовото, дето е заляло пазарите, може да си свиеш сърмите и без да бланшираш. А с това твърдото, не съм сигурна, че и бланширането ще му помогне. Можеш да подкиселиш водата, в която бланшираш. А ЕТО ТУК има рецепти за такива сърмички.

# 4
  • Мнения: 1 943
Благодаря и на двечките  Hug  Хайде идвайте да ядем сармички /само дето ние не ги харесваме малки, а по-големички/  Wink

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт