Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 24 юли 2006, 14:56 ч.

No-cook Summer Cuisine

  • 565
  • 5
  •   1
Отговори
  • Мнения: 5 876
Вие сте. Не ми се стои до печка и това е.
Аз ще докладвам, ако стане онова чудо с тиквичките.
Иначе засега се сещам таратор, гаспачо и салати... подробности после.

# 1
  • София
  • Мнения: 4 264
А на мен ми е чудно това с тиквичките как ще го правиш? Първо ще ги вариш ли?
А без готвене - цедиш кисело мляко и добавяш намачкано сирене, т.е. катък. Много е вкусен с топъл хляб и салата от домати.

# 2
  • Русе
  • Мнения: 5 578
Ако намериш отнякъде сварени картофи правиш гювече в микровелето.

Значи креинвирш - ако имаш сварено месо по-добре, но и така бива, картофи, домати рендосано, сирене.
Мяташ отгоре две яйца и го слагаш само яйцата да хванат.

Аз пък имам обратен проблем -  не мога да се отлепя от печката.  Blush Mr. Green

# 3
  • Русе
  • Мнения: 5 578
Иначе  - сварени яйца. Рендосани, с малко майонеза+маслини+копър+сирене - абе квото има в хладилника.
Бъркаш, и за мазане на сандвичи става.

А ако имате партигрил правиш 30 принцеси с кайма .

# 4
  • Мнения: 5 876
Цъ, мисля да не ги варя. Харесвам вкуса на сурови тиквички, особено с чер пипер и копър. Мисля да ги нарежа на кубчета, да ги овкуся и да ги смеся с кубчетата шунка и домати. После да ги размеся с изварата и подправките и да ги натъпча хубаво в чашките. Може и малко орехи, сигурно ще върви.
Още се колебая за желатина.


Имам любима рецепта с извара, риба тон и желатин, ама малко работа трябва да свърша първо.

# 5
  • Мнения: 901
извара трябва да ти бъде тип крема сирене по консистенцията иначе ще се разпадне ... или поолзвай желатин Simple Smile

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт