Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 24 юли 2006, 14:56 ч.

No-cook Summer Cuisine

  • 587
  • 5
  •   1
Отговори
  • Мнения: 5 876
Вие сте. Не ми се стои до печка и това е.
Аз ще докладвам, ако стане онова чудо с тиквичките.
Иначе засега се сещам таратор, гаспачо и салати... подробности после.

# 1
  • София
  • Мнения: 4 264
А на мен ми е чудно това с тиквичките как ще го правиш? Първо ще ги вариш ли?
А без готвене - цедиш кисело мляко и добавяш намачкано сирене, т.е. катък. Много е вкусен с топъл хляб и салата от домати.

# 2
  • Русе
  • Мнения: 5 578
Ако намериш отнякъде сварени картофи правиш гювече в микровелето.

Значи креинвирш - ако имаш сварено месо по-добре, но и така бива, картофи, домати рендосано, сирене.
Мяташ отгоре две яйца и го слагаш само яйцата да хванат.

Аз пък имам обратен проблем -  не мога да се отлепя от печката.  Blush Mr. Green

# 3
  • Русе
  • Мнения: 5 578
Иначе  - сварени яйца. Рендосани, с малко майонеза+маслини+копър+сирене - абе квото има в хладилника.
Бъркаш, и за мазане на сандвичи става.

А ако имате партигрил правиш 30 принцеси с кайма .

# 4
  • Мнения: 5 876
Цъ, мисля да не ги варя. Харесвам вкуса на сурови тиквички, особено с чер пипер и копър. Мисля да ги нарежа на кубчета, да ги овкуся и да ги смеся с кубчетата шунка и домати. После да ги размеся с изварата и подправките и да ги натъпча хубаво в чашките. Може и малко орехи, сигурно ще върви.
Още се колебая за желатина.


Имам любима рецепта с извара, риба тон и желатин, ама малко работа трябва да свърша първо.

# 5
  • Мнения: 901
извара трябва да ти бъде тип крема сирене по консистенцията иначе ще се разпадне ... или поолзвай желатин Simple Smile

Редакция на ключовите думи на тема



Общи условия

Активация на акаунт