Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

На пазар
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 87
Здравейте, скоро ставаме на 10 месеца и искам да й давам по малко кисело млекце. Едни познати преди време ми казаха, че са си купили такава джаджа, но сега нямам връзка с тях и не мога да ги питам. Ако някой знае къде има да каже, цялото семейство ще му е благодарно начело с шуша и тати  Laughing
« Последна редакция: чт, 27 юли 2006, 12:55 от atina »
Цитирай

София , Монтана

Мнения: 802
За пръв път чувам за такава машина.Не зная защо ти е след като мляко се кваси толкова лесно.Ако не знаш как ми пиши да ти обясня.Успех в търсенето.  Peace
Цитирай

София

Мнения: 87
Уредът е много прост, български май - поддържа точната температура за точното време за достигане на идеалната гъстота и киселинност. Изключва се сам и работи със съдчета, които после лесно се съхраняват в хладилника.
И аз знам как се кваси мляко, но с този уред няма да има "уф, тоя път не ми стана нещо, много е рядко, много е кисело" и т.н., няма завиване с одеала и всякакви там работи.
Хората бяха много доволни от него и съм сигурна, че ако го намерим много момичета ще са на моето мнение. Ще потърся начин да се свържа с тези познати и ако намеря откъде са го взели ще пиша, дано да помогне.
Ако междувременно някой е чувал за такова нещо да помагаааа  Praynig
Цитирай

София

Мнения: 3 447
Аз го квася във фурната - страхотно става Peace
Цитирай


Мнения: 939
КАК във фурната?
Цитирай

София

Мнения: 3 447
Сварявам млякото, изчаквам да изстине - колкото мога да търпя, слагам закваската, наливам в кофички и подреждам във фурната. Включвам на вентилиране - 50 градуса за няколко минути, колкото да загрее. После изключвам. Фурната задържа топлината вътре няколко часа (поне мойта е така). В това време млякото си се подквасва - за 5-6 часа е готово.
Цитирай

В Изумрудения свят (без рубинени пантофи)!

Мнения: 3 322
Аз го завивам с агнешко кожухче - може да ви е смешно пробвала съм как ли не но с него става наистина страхотно. Може и да е внушение но аз съм убедена.
Цитирай

RSA

Мнения: 600
Аз го завивам с агнешко кожухче - може да ви е смешно пробвала съм как ли не но с него става наистина страхотно. Може и да е внушение но аз съм убедена.

Точно така се прави! Така са го правили и нашите баби, така са ме учили и мен, Ако нямаш агнешко кожухче, може да се ползва вълнено одеало или каквато и да е вълнена дрешка. Какви са тези уреди, аз от вас чувам. Ама нали си живея "почти на село", много съм назад с материала.  newsm31
Цитирай

UK

Мнения: 3 394
абе жена, вариш прясното мляко, оставяш да поизстине, сипваш в стъклени буркани и на 500 грамов буркан слагаш една ч.л кис.мляко. бъркаш, завиваш на топло за през нощта и на сутринта си имаш свежо домашно кисело млекце Smile
аз, където съм в загубената чужбина го правя, та ти където ти е под ръка ще си купуваш машина!!! Ние си умираме за кис.мляко, правя по около 10 буркана за около седмица и то е великолепно!!!

офф: закваската ни е дом.българска!
Цитирай

UK

Мнения: 3 394
а да-завивам бурканите първо с вестници и след това с каракула на мъжа ми!
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.