Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 28 юли 2006, 13:43 ч.

Целина!!!

  • 984
  • 13
  •   1
Отговори
  • София
  • Мнения: 208
Остана ми целина(на листа), как да я съхраня? Нарязана във фризера или да я изсуша?

# 1
  • Мнения: 6 962
Във фризера слагам всичко

# 2
  • Добрич
  • Мнения: 1 117
Накълцана във фризера , в кутийка или найлонов плик ! Почти всички зелени подправки съхранявам така за през зимата Simple Smile

# 3
  • Мнения: 6 962
Накълцана във фризера , в кутийка или найлонов плик ! Почти всички зелени подправки съхранявам така за през зимата Simple Smile

Аз дори не кълцам....направо ги бухам......и после си отчупвам...... Mr. Green

# 4
  • Мнения: 5 659
може и да изсушиш както е на листа и прибираш. После е суха и я стриваш на яденето.

# 5
  • При хората, които обичам
  • Мнения: 3 193
Накълцана и натъпкана в пластмасовите формички за лед. Слагаш по някоя капка вода и замразяваш.

# 6
  • Русе
  • Мнения: 4 406
Накълцана и натъпкана в пластмасовите формички за лед. Слагаш по някоя капка вода и замразяваш.
и после изсипвам в найлонови торбички. когато готвя- отчупвам кубче и - в тенджерата

# 7
  • Мнения: 119
Аз също я суша (нямам си фризер Sad), даже и главите, запазва си чудесно аромата  Peace

# 8
  • Майничка
  • Мнения: 5 894
Аз си правя разфасовки за супа за зимата във фризера - в малко пликче - парче от глава от целина, няколко листа, малко магданоз, 1/2 чушка, 1-2 моркова. После само вода, картофи и лук добавям и накрая пасирам и застройвам.

# 9
  • София
  • Мнения: 431
Във фризера слагам всичко
И аз така  Peace

# 10
  • Плевен
  • Мнения: 355
Всички заленийки измивам старателно, след това ги нарязвам и ги слагам в кутийки от маргарин във фризера.После само слагаш в яденето.Запазват се идеално, а зелената подправка има много по-добър вкус от сушената Peace

# 11
  • София
  • Мнения: 1 742
нарязана във фризера е най ароматна после Peace

# 12
  • Ancona-Italia
  • Мнения: 2 804
Измивам добре целината след което я подсушавам  , нарязвам на ситно и слагам в торбички за фризер .

# 13
  • New Zealand
  • Мнения: 5 183
Измивам добре целината след което я подсушавам  , нарязвам на ситно и слагам в торбички за фризер .

И аз така процедирам

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт