Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 4 748
ето за желаещите изпитана рецепта за Апетитка с чорбаджийски чушки
Цитирай

София

Мнения: 431
Сърдечно ти благодаря за рецептата  Hug  bouquet
Цитирай

Targovishte

Мнения: 262
Аз също благодаря, този уикенд с майка ми си говорихме за такава апетитка с чорбаджиийски чушки и съответно за рецепта  Smile Даваш я точно новреме, поне за мен. Благодаря Hug
Цитирай


Мнения: 4 748
ето я и въпросната апетитка - нещо чорбаджийските чушки са дошли големки, ама  Hug

Цитирай

out of space

Мнения: 7 341
И аз направих вкусотията, но с домашни леко люти големи чушки (не им знам сорта). Единствената ми забележка е за оцета- по-добре да не се слага. Едната доза направих със, другата без- определено втората е по-вкусна.
Цитирай

Targovishte

Мнения: 262
И ние ги направихме вече, на село миналата седмица, просто станаха страхотни, всички комшийки си взеха рецептата  Smile   bouquet
Цитирай


Мнения: 4 748
И аз направих вкусотията, но с домашни леко люти големи чушки (не им знам сорта)

 Laughing Laughing Laughing тези чушки от сутринта ги нищя по форумите -  принципно трябва да е лютива - от името си идва, ама аз заради девойчето си (хич не може да яде люто) не слагам ония люти до болка чушки, а едни чорбаджийски, които са леко люти - те всъщност са толкова опрашени, че са пародия на чорбаджийски - хем по-едри от тях, хем люти. Ама какво да ги правиш мамини - щом ми гледат, аз не придирям, просто прибирам - все пак трудят се хората да  го произведат   bouquet
Цитирай

София

Мнения: 431
Е крайно време е да се похваля. Направих апетитката  и деиствително стана много хубава Peace
Още веднъж благодаря зе рецептата   bouquet
Цитирай


Мнения: 4 748
моля, радвам се, че и на вас ви харесв Hugа
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.