Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Sofia

Мнения: 1 121
Звучи малко странно ,но се оказа, че е вкусно, за моя голяма изненада.
Фурмата се разрязва на две по дължина, увива се  с парченце бекон, за да се фиксира, се набучва това чудо на клечка за зъби (ПО възможност неизползвана, освен ако не искате да отмъстите на тези, за които готвите за нещо Laughing) След като си приготвите желаното количество мини шишчета(на 1 клечка по 1 фурма с бекон) , се отправяте към скарата и ги опичате, омайвайки се от съблазнителната миризма.
Очаровах един немец с тази рецепта, а целта беше по-бързо да го изгоня. ПОвече няма да му готвя аз, а ще  накарам мъжа ми да запретне ръкави  chef.
Цитирай

там нейде .............

Мнения: 647
звучи интригуващо- ще го пробвам
Цитирай

Seattle, USA

Мнения: 1 111
Със сушени сини сливи вместо фурми, също е много вкусно!
Цитирай


Мнения: 1 393
Със сушени сини сливи вместо фурми, също е много вкусно!

 newsm10
Цитирай


Мнения: 119
Звучи чудесно, аз пък правя следното - разрязвам на две люто чушле (лютивината според личните предпочитания Wink), изчиствам от семките, пълня с топено сиренце, увивам с парче бекон, фиксирам с клечка за зъби и пека на скаричка - Magic, както казва мистър Бийн  Laughing
Цитирай

на върха

Мнения: 6 462
С фурми не съм пробвала, но предполагам, че ще ми хареса, защото със сини сливи ми е любимо.
Аз сините сливи предварително ги кисна в ром, после им слагам по едно парченце топено сирене, завивам ги в бекон, нижа ги на клечки и ги меткам на скарата Very Happy
Цитирай

Sofia

Мнения: 1 121
Ще пробвам и вашите идейки, звучат доста добре. Ще отслабваме от "другата седмица".
Мерси  bouquet
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.