Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Варна

Мнения: 590
Сваряват се дребни яйца (по-ефектно е с падпадъчи), наръсват се с подправки, режат се върховете, така че отгоре да се закрепи калпаче.
Отгоре се слагат калпачета от домати (доматите се режат на половина и се слага едната половина), така че да стане като гъбка. От изрязаните остатъци от белтъка със сламка се правят кръгчета и се слагат върху доматчето.

Гъбките за нареждат  в чиния наръсена с нарязан магданоз (вместо тревичка), като може да се сложи и натрошено сирене с лют червен пипер и черен пипер.

Цитирай

Плевен

Мнения: 1 364
Да, много е оригинално наистина.Мога да ги направя, но трябва и по-малки доматчета сигурно да се ползват  Peace
Три пъти го прочетох бааааавно за да схвана как се прави  Embarassed  Embarassed  Embarassed Нещо от жегата ми се е размекнало сивото вещество  Mr. Green
Цитирай

Milano / Como

Мнения: 3 388
и на мен ми се стори доста интересно! А и обичам интересната кулинария, нещата направени с фантазия  Peace Както се казва тук в Италия, трябва и очите да се хранят  Very Happy 
Ще го направя тези дни  Peace
Цитирай

UK

Мнения: 3 394
екстра-само не схванах как точиците от останалия белтък се задържат върху доматените шапчици, не се ли плъзгат?
Цитирай


Мнения: 8 573
Точиците върху гъбките могат да се направят и с майонеза. Very Happy
Цитирай

София

Мнения: 3 619
екстра-само не схванах как точиците от останалия белтък се задържат върху доматените шапчици, не се ли плъзгат?
И аз това се чудя  newsm78
Точиците върху гъбките могат да се направят и с майонеза. Very Happy
Това е идейно  Smile
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.