Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Варна

Мнения: 1 192
Имам предвид плодовете и зеленчуците.
Отскоро сме с фризер и не съм наясно с технологията на съхраняване.
Цитирай

в Бургас

Мнения: 3 251
Ако са картофи-задължително в мас,масло или др. "замръзваща" мазнина. Ако е грах, зелен фасул е желателно, но не е задължително. Тиквичките - не, а за пипера-ти си решаваш-пресен ли ще го замразяваш или печен. Плодовете-не, в прясно състояние ги замразявам ,но е желателно да са в кутийки, че при размразяването им изтича част от сока. Подправки-магданоз, джоджен, девисил, целина -измити, подсушени и ситно нарязани/пак е по- удачно да са в кутийки/, а забравих!-същото е и при зеленият лук, както при подправките.
« Последна редакция: ср, 02 авг 2006, 17:45 от Нина »
Цитирай

Варна

Мнения: 1 192
Мерси много!  Hug
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.