Изцепките започнаха още докато ни приемаха.Термометърът , с който измериха температурата на дъщеря ми беше избърсан прилежно 2 пъти в престилката на мед. сестрата, явно не беше достатъ4но "дезинфекцират", та биде изтрит и с пръсти, а след това и в кърпата зака4ена до мивката. Оттука насетне ми стана ясно каква хигиена да очаквам и вътре.
Отношението към бебетата и май4етата оба4е беше при4ината, която ме накара да пусна тази тема. Персонала се държеше пове4е от грубо и небрежно. Ирката 2 часа не можеше да си седне на дупето без да запла4е, благодарение на "внимателното" взимане на пробата и от ануса.

Приеха Ирката с температура 39.2 , дадоха и парацетамол, включиха и системата и ни забравиха. След 6 часа - след като видях , 4е температурата на дъщеря ми достигна 39.8 , въпреки студените компреси, позвъних да попитам, какво и вливат и защо не и спада температурата. Мед сестрата ме светна, 4е няма изписано нищо освен глюкоза.

Много има за писане, но мисля 4е ми поолекна като споделих това досега. Искаше ми се с тая тема да подготвя май4етата за разо4арованието и стрховете, които набрах през последните дни. А и реших, 4е е важно да споделя за какво си даваме парите от здравните осигуровки-малодушни лекари да си играят с живота на децата ни.