Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 2 546
Ами това ми е въпроса.

Благодаря предварително   bouquet
Цитирай


Мнения: 1 395
Виж тук http://bgkulinar.net/bookviewdetails.php?id=7
Цитирай

Според сезона

Мнения: 293
Омесвам си каймата като за кюфтета , разделям си я на топки и ги оформям с вдлъбнатина в средата . Нареждам ги в тавичка и във всяка дупка счупвам по едно яйце. След като се запекат, се настъргва кашкавал .
Ето и още един вариант :

http://kulinar.gbg.bg/recview.php?rid=403
Цитирай

София

Мнения: 337
Аз мога само да добавя, че около гнездата нарязвам картофки, които хем поемат мазнината от каймата, хем стават много вкусна гарнитура  Laughing
Цитирай

Според сезона

Мнения: 293
Аз мога само да добавя, че около гнездата нарязвам картофки, които хем поемат мазнината от каймата, хем стават много вкусна гарнитура  Laughing

Това е идея !
Цитирай


Мнения: 2 546
Благодаря на всички  Smile
Ще пробвам и това с картофките Smile
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.