Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
Здравейте, мами

току що ми съобщи личната лекарка, че изследванията на малкия показват анемия и утайка в урината...утре ще ходим отново да правим изследванията...Някои да знае нещо по въпроса, малко се притесних. Искаше ми се да ходим на ясла, понеже няма кой да ни гледа, а аз се върнах на работа, втора седмица ми е, няма да ви казвам и за чувството на гузна съвест и това че съм оставила малкия...дайте ми съвет...до колко е опасна диагнозата..
иначе си ядем нормално и нямаме проблеми с храненето, личната лекарка смята, че нещо не сме се захранили като хората, понеже не сме боледували, пък хемоглобина нисък...
 

# 1
  • Мнения: 2 381
Доколко анемията е опасна-незнам, но със сигурност се лекува успешно.
Преди време правихме изследвания на бебка, които показаха анемия.Хемоглобинът беше 79.При повторните изследвания се оказа, че първите не са били точни и няма никаква анемия.Хемоглобинът е в норма.
Изследвайте в друга лаборатория и дано и при вас се окаже фалшива тревога!
А бебчето отпаднало и поспаливо ли е?

# 2
  • София, Младост 2
  • Мнения: 8 262
Всъщност колко нисък е хемоглобина?
Възможно е нещата да са свързани. Утайката в урината може да е признак на някакъв възпалителен процес или инфекция, които да се отразяват и чрез анемия. Добре е да повторите изследванията, за да се види дали наистина не е грешка.
И не се обвинявай за тръгването на работа - не живеем в перфектен свят, за съжаление, и повечето жени не могат да останат вкъщи да си гледат децата, а бързо им се налага да се започнат отново работа - за да могат да ги изхранят. Щом се налага, а друга възможност няма - яслата също е някакво решение.

# 3
  • Все някъде
  • Мнения: 599
Не се тревожи предварително, нека се повторят изследванията и тогава, ако са верни, да се търси причина. "Утайка в урината" - няма такова понятие по принцип, не знам какво е имала предвид, но  вероятно е нещо отизследването на  седимента, но само предполагам, не бива така от разстояние да се коментира. Повторете и обсъдете и всичко ще е наред.

# 4
Благодаря,

направихме изследванията, сега си чакаме резултатите...

приятен ден!

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт