Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 14 авг. 2006, 15:22 ч.

Паниран заек

  • 6 833
  • 1
  •   1
Отговори
  • Мнения: 1 160
Страшно много ми се яде паниран заек,но незная как да си го приготвя.Дайте някоя рецепта.

# 1
  • ГОре на черешата...
  • Мнения: 11 441
Аз така най-много харесвам заешкото и понеже си ги отглеждаме,така го правя най-често.
За паниране са най-подходящи предните и задните бутчета,както и филето от гърба.
Предварително оформям порциите и сварявам месото в тенджера под налягане/около 30-45 мин. зависи колко е стар заекът/.Прибавям само сол и зрънца чер пипер,защото преди това съм го изкиснала в студена вода с оцет и дафинов лист.
Сварените парчета месо овалвам последователно в брашно,разбити яйца и галета.Пържа в маслена баня.
Да ви е сладко!

П.П. Забравих да добавя,че по същия начин процедирам и с дроба на заека - става много вкусен.

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт