Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 16 авг. 2006, 14:30 ч.

Свиско месо от бут за каварма -помагайте

  • 554
  • 8
  •   1
Отговори
  • Бг-мама
  • Мнения: 1 735
Имам свинско месо от бут и е нарязано на хапки освен за каварма не се сещам за друго ама незнам как да я направя  а и незнам дали няма да стане много сухо с това месо така че вие сте .....................

# 1
  • Sofia
  • Мнения: 11 848
Моята кавърма е много проста и за нас невероятно вкусна. Grinning
Запържвам место на хапки, доста моркови и мнооооого лук... това е.
Не мисля, че ще е сухо с бута Thinking

# 2
  • Гърция
  • Мнения: 2 348
И аз я правя като Morena, но добавям и настъргани домати. Правя я винаги с бут и не ми става сух.

# 3
  • Бг-мама
  • Мнения: 1 735
  bouquet  bouquet  bouquet

# 4
  • Мнения: 6 049
задуши го - със зеленчуци, каквито имаш, пак на хапки, да ври на тихо, с подправки, с малко вино ако искаш - на всичко става.Имаш ли гърне - в него, ако не - в тенджера. Бута не е сух. Ако имаш  друго питане - давай  Hug

# 5
  • Бг-мама
  • Мнения: 1 735
Сега започвам ако успея да го издокарам ще кача и снимки да почерпя виртуално.
А освен магданоз и чер пипер други какви подправки да ползвам?

# 6
  • на ОколовръсТното в ПАЛАТка
  • Мнения: 4 176
Единствено бих те посъветвала хапките да ги нарежеш на по-тънки парчета ( срещу влакното ан месото), за да е по-крехко.
Иначе ето ти моята рецепта.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=68073.msg1218653#msg1218653

# 7
  • Мнения: 6 049
Сега започвам ако успея да го издокарам ще кача и снимки да почерпя виртуално.
А освен магданоз и чер пипер други какви подправки да ползвам?

може бахар, дафинов лист - ест. поотделно, не заедно, но най-добре чисто

# 8
  • Бг-мама
  • Мнения: 1 735




Ей това направих незнам на вид така ли трябва да изглежда ама на вкус го докарах. Благодаря за помоща на всички.

Редакция на ключовите думи на тема



Общи условия

Активация на акаунт