Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • Мнения: 4 395
Здравейте мами!
Пускам тази тема ,в която можете да слагате всякакви преведени на български материали от чуждестранни източници,в които се разясняват опасностите ,рисковете и страничните ефекти от поставяне на ваксини.Няма материали на български и затова взехме такова решение в една друга тема.

  ТЕМАТА НЕ Е ЗА КОМЕНТАРИ И СПОРОВЕ!


Моля във всички публикации да бъде посочен източникът!


Предварително благодаря на всички ,които се включат!  bouquet
------------------------------------------------------Ваксина?  Не,благодаря!

Много неща в живота възприемаме като даденост,без задълбочаване и без да се замисляме над тях.Медиите и безброй специалисти от всякакви области на науката и политиката,от училищата и университетите разпространяват много заблуди.Грешно би било да се твърди,че това става винаги с някакъв умисъл.Това е една валидна, в наши дни и от почти всички приета парадигма, в която вярваме ,без в действителност да знаем.

                                            Ваксините не действат
Общоприетото мнение е ,че ваксинирането е благодат,пази ни от болести  и е нещо благоприятно за нашето здраве.Това твърдение успешно  се подкрепя от фармацевтичната промишленост,много лекари и други икономически заинтересовани кръгове.При по-задълбочен поглед се вижда обаче ,че ваксинирането в никакъв случай не ни пази от болести,а напротив – докарва ни болести.Исторически погледнато ваксините са  е една от най-големите грешки на съвременната традиционна медицина.Обхватната  литература и многобройните изследвания по цял свят дават безспорно доказателство за това.Въпреки ,че човечеството се ваксинира от 200 години, медицината още ни дължи доказателство за ефикасността на ваксините.Много родители съобщават,че децата им са се разболели въпреки ваксините и в повечето случаи са имали и усложнения.

                                            Отговорност носите Вие, не лекарите.Много лекари,особено педиатри,ваксинират по навик,според установен имунизационен календар.Ако Вие като родител задавате въпроси или даже откажете ваксината, в повечето случай апелират към Вашата отговорност и Ви се представя ефикасността на ваксината като даденост. Вашето дете може да получи тежко увреждане от ваксината. Опасността , детето ви да получи увреждане чрез ваксинирането е многократно по-висока, отколкото да заболее впоследствие от самата болест, против която е ваксинирано.Отговорността за вашето дете няма да поеме никой лекар.Това е и винаги ще е ваша отговорност.Затова трябва да се информирате много добре, за да можете да вземете правилното решение.
Фармацевтичната промишленост, като всяко предприятие, ориентирано към печалба, се стреми само към икономически успех.С ваксините се реализират огромни печалби. Принуждават ни с аргументи,които не могат да бъдат доказани и с ужасни описания на болести, които  чрез ваксиниране уж могат да бъдат избегнати.Всеки човек неизбежно всеки ден влиза в контакт  с голям  брой причинители на болести, срещу които в повечето случаи няма ваксини.Въпреки това ние и децата ни не сме постоянно болни. Ние можем да се доверим в защитните сили на организма си. Затова подсилвайте имунната защита на детето си чрез здравословно хранене, кърмете го изключително поне 6 месеца  и колкото е възможно по-дълго, погрижете се за хармонична семейна среда и имайте доверие на мощните защитни сили, които се изграждат така.


                                              Недоказана ваксинационна теория

Имайте предвид,че никой не може да претегли научно ползата от една имунизация, камо ли да я докаже.Цифрите и твърденията , оповестени от заинтересовани от масови ваксинации на населението на цели райони , често са спекулативни и научно необосновани.Всяко ваксиниране е грубо атакуване на имунната система.Имунизирането води , най-вече  при бебетата, до имунологичен шок.Той може да доведе до възприемчивост към инфекции, алергии, проблеми с развитието, автоимунни заболявания, увреждания на мозъка и много други.Характерно е, че болестите ,при които имунната ни система е била засегната, се увеличават с увеличаване на броя на ваксините.
В имунологията-науката , която се занимава с изучаването на  причинителите на болестите и с имунната система, много въпроси не са изяснени.Вярна ли е въобще теорията за антиген-антителата? Очевидно не.
Д-р Kalmar пише по този повод :”Антителата вероятно само имат функцията да прочистват организма от все още циркулиращи антигени.В динамиката на естественото действие на защитните сили на организма тяхната роля е само второстепенна.”
Д-р .мед.н. J.Loibner смята ,че със сигурност антителата показват само,че някога е имало инфекция в организма.За ефикасна защита обаче имат значение други неща.
В книгата “Основи и приложение на имунологията” от Roitt , Brostoff  и Male четем: Разработването  и употребата на ваксини се извършва без да се знае как точно действат защитните механизми на организма,така че на практика зависят  само от емпиричните  данни.”
Ние  като родители трябва да се стреснем, когато вече сме осъзнали,че върху нас и нашите деца се прилагат начини на лечение и терапии, които се основават на  догадки,предположения, и допускания .


                                             Ваксините като плод на генното инженерство увреждат бъдещите поколения

Отскоро се произвеждат  и се рекламират ваксини от генно манипулирани организми .Не се ли завъртаме така в дяволски кръг? Докторът на естествените науки  Stefan Lanka смята:” Така наречените генно манипулирани ваксини и организми се създават посредством активирана генетична субстанция,която не се среща в този вид никъде в природата.Тази субстанция се вкарва в тялото  през кожата – чрез ваксина, или чрез генно манипулирана храна и достига до клетъчното ядро, където се приема и се съхранява.Това води впоследствие до нарушаване целостта на хромозомите. Трагедията е в това,че тази активирана наследствена субстанция достига не само клетките на тялото,а се натрупва и в яйцеклетките и сперматозоидите и индуцира в следващите поколения силни аномалии, каквито наблюдаваме при силно радиоактивно облъчване.Генно манипулираните ваксини водят до необратима промяна на собствения генетичен материал,който чрез   смерматозоидите и  яйцеклетките се предава после и на децата  и тази промяна  се отразява на всички следващи поколения.
Занапред,ако трябва да се следва волята на фармацевтичната индустрия ,ще има само генно манипулирани ваксини.


                                            Токсични вещества във ваксините


В листовките към  ваксините,които родителите на практика никога не виждат и тяхното съдържание,което в повечето случаи е известно само на лекаря,са написани много от засега известните странични действия, като напр. кожни обриви, възпаления на мозъчната кора , промени на кръвната картина,възпаления на нервите и т.н. Съединения на алуминия , като алуминиев хидроксид,антибиотици ,омаломощени или мъртви причинители на болести ,чужд белтък и отрови като фомалдехид ,всичко това може  да бъде открито  във ваксините.
На производителите на мебели им е забранено да използват формалдехид ,защото е известно канцерогенното му действие.На децата ни обаче го инжектират директно в тялото.Също така почти всички ваксини съдържат тиомерзал.Това е живачно съединение ,което много трудно може да се отдели от организма.При децата тиомерзалът води до проблеми с концентрацията, трудности при учене, езикови проблем, липсваща логика, голямо неспокойство и др. Алуминиевият хидроксид се съдържа като подсилващо вещество  в много ваксини.Проф.д-р.мед.н.H.Spiess (член на STIKO ,Берлин) пише : ” Действието на подсилващите вещества е комплексно и  засега не е изучено подробно.” Използват ли нас и децата ни като опитни зайци?” Всички тези допълнителни вещества са канцерогенни,предизвикват алергии,водят до внезапно понижаване на кръвното налягане, до стомашни  и чревни разстройства и т.н.
Д-р J.-F. Grätz ,който в хомеопатичната си практика лекува много случаи на увреждания от ваксини, казва също, че всяка ваксина малко или много засяга и мозъка.
Ваксините в никакъв случай не имитират естествена инфекция. Всяка ваксина е “коктейл” от много и различни вещества, който не се среща в природата.Освен това при всяко имунизиране в детето се вкарват многократно повече болестотворни организми, отколкото би могло да приеме при естествено заразяване.В повечето случаи ваксините се бият мускулно,а мускулите не са предвидени от природата за защита от навлизащи в тялото микроорганизми.
Нито една детска или инфекциозна болест не е потисната от ваксина ,а пък камо ли изкоренена.Това ясно показват цифрите на различните здравни служби във всички страни. Напротив ,при въвеждане на дадена ваксина винаги се покачва броят на заболелите, след което положението  бавно се нормализира.
Това,че тези епидемиологични болести в наши дни нямат почти никакъв шанс ,се дължи  само на хигиената,чистата питейна вода,канализацията ,по-добрият начин на хранене и добрите условия за живот.

                                               Биологична катастрофа

Д-р J.-F. Grätz пише в своята книга “ Имат ли смисъл ваксините?” : “Дългогодишните  наблюдения и опитът показват, че хората от поколение на поколение стават все по-болни. Нека се замислим само за големия брой деца с невродермит, спастичен бронхит ,астма, сенна хрема, алергия към животински косми, постоянни възпаления на средното ухо,легастения,хиперактивност,агресивност и склонност към насилие или физически и психически недъзи! По-късно – в пубертета  се натрупват все повече проблеми с репродуктивните способности ( проблеми с менструацията,запушване на маточните тръби,възпаления на яйчниците,генитални гъбични инфекции,извънматочна бременност,спонтанни аборти и мъртви раждания ) до пълен стерилитет.Всичко това го нямаше в такъв размер при предното поколение , да не говорим за по-предното.Ако човечеството продължава така , е на път да стигне целенасочено до най – голямата биологична катастрофа,а именно само да си унищожи възпроизводителните способности! А какво означава това,няма нужда да обясняваме по-подробно.И голяма част от тези увреждания трябва да отдадем на така прехвалените ваксини!
Нека да сме наясно с едно: Отдавна вече не става дума само за отделния човек. Става дума за всички нас тук на този свят, това обхваща цялото човечество.Всички вървим към една глобална катастрофа, ако не се научим  да подхождаме  към най-ценния ни дар - здравето с лична отговорност.»


                                              Помислете добре над това!

Вземете  съзнателно решение при всяка една ваксина , дали да бъде поставена тя или не, след предварително подробно информиране и обмисляне.Не прибързвайте с решенията си. Ако сте притиснати от времето, отложете ваксинирането , за да имате време да съберете информация. Единствено вие ,като родители, носите отговорност. Никой няма да вземе решение вместо вас.Прочетете някои специализирани книги. AEGIS ви предоставя каталог с литература ,третираща критично ваксините.Ние от AEGIS не можем да ви препоръчаме нито една ваксина с оглед на настоящото ниво на медицината.
Д-р на мед.н. G.Buchwald  доказва в продължение на 40 години безполезността на ваксините. Неговото изказване е много точно:
Ваксинирането не предпазва! От ваксинирането няма полза! Ваксинирането вреди! 

                                          Предисловие към текстовете за         различните ваксини

Описването на детските и инфекциозни болести е много обемно и е невъзможно да бъде разгледано всеобхватно тук. Затова решихме да представим накратко всяка болест, всяка ваксина и страничните действия на ваксината, но с указанието, къде може да бъде намерена по-подробна и задълбочена информация за това.

Ако имате въпроси към ваксини,които не са отразени тук,можете да ни пратите и-мейл или писмо или да ни се обадите по телефона.Чрез нашия безплатен телефон ( Става дума за Швейцария, бел. на пр.) Вие ще бъдете посъветвани компетентно.
В нашето списание AEGIS IMPULS  винаги в главната тема се описва детайлирано по една ваксина. Ако си поръчате от Германия или Австрия при нас книга или изданията на IMPULS ,ние ще задвижим Вашата поръчка директно до дистрибутора във Вашата страна,за да не плащате излишни такси.

Източник -тук:
http://www.aegis.ch/neu/index.htm

Последна редакция: пт, 18 авг 2006, 00:22 от Amarena

# 1
 • САЩ
 • Мнения: 110
ВСИЧКИ ВАКСИНИ СА ОТРОВА

Ваксините съдържат разложен протеин,като този,взет от пустулите* на болни животни, и гнили  яйца ,смесени със смъртоносни лекарствени вещества,като фенол,живак,формалдехид(формалин),и т.н. Разложените белтъчни вещества могат да причинят ботулизъм,салмонела или друг тип  натравяне.Не е чудо,че хора умират внезапно след имунизацията си.

Всички лекари,които познават материята,знаят и признават,че  ваксините ,без изключения, са високо токсични,и последствията са непредсказуеми.Няма лекар,лабораторен специалист или учен,които да са способни да определят(установят) реакцията на който и да било индивид към която и да било ваксина.Не е възможно да се знае предварително в каква степен съответният  организъм  реагира на отрови.Следователно това е смътроносен хазарт-като Руска рулетка-дали ваксината ще причини внезапна смърт(и това се случва понякога),или парализа няколко часа по-късно,или рак,или сърдечни проблеми,или туберкулоза след няколко години,или бъбречно заболяване,или увреждане на черния дроб,или лудост(постваксинален енцефалит-възпаление на мозъка,причинено от ваксина) или....някакво друго хронично заболяване някъде в живота на човека...

Ваксината е дори по-страшна и от Руската рулетка,защото втората убива няколко души и те обикновено са също измамници,докато ваксинирането убива хиляди невинни и доверчиви хора.


*пустула-мед.термин;в разговорния език,т.е. аз го знам ,като гнойна пъпка

# 2
 • Scotland
 • Мнения: 1 860
Повсеместно налагано е мнението, че ваксинирането на малките деца срещу инфекциозни заболявания е нещо добро и полезно за самите тях, а и за цялото общество. Но така ли е в действителност? И ефикасни и безвредни ли са ваксинациите?

Най-големият проблем на конвенционалната медицинска наука са опасните лоши микроби, набедени като причина за всички страшни страдания на хората. В съвременния свят ние сме свидетели как тези микроскопични микроорганизми разклащат основите на профилактиката и надвиват огромните усилия на модерната наука. Причината за това все още се основава на парадокса, че убиването им не лекува човека. По времето на д-р Едуард Дженер (английски лекар, 1796г., считан за основоположник на “ваксината” като начин на мислене и практика) се появява теорията за инокулирането им (вкарването на болестотворните микроорганизми в здрави хора), с цел ограничаването на епидемиите от едра шарка. Оттогава са въведени огромен брой имунизации, с цел предпазването на човечеството от ужасни заболявания, рутинно и без разграничаване на наличието или липса на необходимост от това (т.е. независимо от липсата на епидемии). Медицинската наука се уповава на много старото схващане – “Предпазването е по-добро от лечението”.

Световните финансови организации, подхранващи икономически производството и учените, са доволни, а изследователите получават своите лаври за разработването на разнообразни ваксини. Достигането до истината за истинското лекуване е почти забравена и погребана под купищата бумаги и рутина на съвременните лекари, а се превърна в неосъществима мечта на нещастните страдащи.

“Кралят не греши” – в нашия случай “Науката не греши” звучи доста анархично, но наистина ли е така?

Естественият имунитет има различни форми на защита – нарастване броя на белите кръвни клетки (левкоцити), изработване на антитела, антитоксини, които противодействат на токсините и отровите, продуцирани от специфичните микроорганизми. Всяко човешко същество е осигурено с тази защита още при зачатието си в майчината утроба. Всеки организъм притежава силно адаптивна, съответна на изискващия се отговор защита, така че да осигури невъзприемчивост на дадения индивид спрямо инвазия на микроорганизми или заболяване в определен период от време.

Въпросът, който изниква веднага е "Какво е възприемчивост?". Това е качество или състояние да възприемаш, да си предразположен към нещо, да си чувствителен към нещо (като например някой болестотворен микроорганизъм, наследствено заболяване или лекарство). Следователно при всяка болест или инфекция съществува възприемчивост. Това е само името на състоянието, което лежи в основана на всички възможни заболявания, както и на възможността за излекуване. “Ваксинирайте всички възприемчиви в даден регион, където се появяват избухвания на епидемии” – J. Bollet – т.е. ваксинирайте всички, които са предразположени и е много вероятно да се разболеят от дадена (епидемична) болест.

Да вземем пример с полиомиелитната ваксина, защото с нея най-много се злоупотребява и е една от най-опасните за човешкия организъм. При тази ваксинация трябва да зададем въпроса за индивидуалната възприемчивост, т.е. дали конкретното дете, което ще се подложи на ваксинация срещу полиомиелит е много вероятно да се разболее ако има контакт с неговия причинител; всяко дете на Земята ли е възприемчиво спрямо полиомиелит?; дали реваксинациите с полиомиелитна ваксина се необходими за всички деца по света, независимо от кръвния тип, наследствени имунитет или невъзприемчивостта си?. Следва да се зададе въпросът за идиосинкразията - това е свръхчувствителност, което означава необичаен (свръх силен, неочакван) индивидуален отговор към определени лекарства, протеини и т.н., както при инжектирането им, така и при поглъщането, вдишването или контактът с тях. Колко опасна може да бъде имунната реакция прямо полиомиелитната ваксина при деца с идиосинкразия (свръхчувствителни)? Но такава информация не се публикува или разгласява, защото рязко ще спаднат продажбите на гореспоменатата ваксина! Как наличието или отсъствието на възприемчивост и идиосинкразия, а също и на естествен имунен отговор има един и същ ефект при всяко дете в този свят, при все че те имат различна заобикаляща среда и начин на живот? Кой е потвърдил, като абсолютен авторитет, че не са необходими никакви тестове преди приложението на оралната полиомиелитна ваксина? Кой е казал, че никакви нежелани, странични или постваксинални реакции не следват след приложението на ваксината и имунният отговор при всички деца по света е еднакъв?

А трябва сериозно да се замислим, защото полиомиелитната ваксина представлява жив вирус на едно много опасно заболяване, който се въвежда в организма, с цел създаване на изкуствено подобно заболяване, посредством естествения имунен отговор, създаващ антитела, които да се противопоставят на реалния контакт с тази вирусна инфекция. Инокулирането означава да въведеш имунологично активен материал (антитяло или антиген), най-често с цел лечение или предпазване от заболяване.

За да разберем имунната система, трябва да знаем какво представлява тя: това е система в организма, която го защитава от чуждовидови вещества, клетки и тъкани, чрез реализиране на имунен отговор; тя се състои от тимус, слезка, лимфни възли, струпвания на лимфоидна тъкан (например в стомашно-чревния тракт, костния мозък), лимфоцити В и Т (клетките, които са носители на имунната памет и са със съществена функция при образуването на антителата) и имуноглобулини (те представляват всички видове познати антитела). Имунната система е създадена в съгласие със законите на жизнения организъм. Тя притежава интелигентен начин на функциониране и не може да бъде преодоляна лесно от нежелани атмосферни/природни фактори или инфекциозни микроорганизми, освен ако не е безпричинно увредена от лекарства (антибиотици; отровни храни; имуноактивни медикаменти – гама-глобулин, интерферон и други) или от нехигиеничен и безотговорен начин на живот.

При обичайни нормални ситуации и при напълно здравословни условия внезапното изкуствено приложение на живата полиомиелитна ваксина може да бъде шок за организма. Естествената имунна система понякога се поддава на въздействието на антигени/вируси и не успява да достигне очакваните резултати при произвеждането на антитела. Патогенният жив вирус може да надвие естествения имунитет и да прояви своята разрушаваща природа. Способността за защитна имунна реакция на организма може да бъде отслабена, а имунната система застрашена. Редица сериозни проблеми могат да бъдат следствие на увредения, отслабен или видоизменен имунен отговор. Отделните индивиди могат да реагират по различен начин (понякога много бурно), като развият например имунна недостатъчност, имунна хемолиза (разпадане), имунно подтискане, имунопролиферация (нерегулиращо се разрастване на имунни клетки). Например левкемията е остро или хронично заболяване с неясна причина, характеризиращо се с прекомерно повишаване броя на левкоцитите и голям брой на моноцитите (при моноцитозната левкемия).

Поредицата от рутинни ваксинации срещу полиомиелит без провеждането на никакви предварителни тестове, в съчетание с приложението на различни, погрешно предписани и силни антибиотици може да наруши естествения имунитет на децата и да провокира различни заболявания с неясна етиология, които са трудни за диагностициране, независимо от различните скъпоструващи апаратури и лабораторни тестове.

Безразборното прилагане на ваксина, без предварително проучване дали съответното дете е свръхчувствително на нея или не е възприемчиво към съответната болест можем да сравним с преливането на кръв на нуждаещ се пациент без никакви тестове, отнасящи се до кръвната група и Резус-фактора.

При различните ваксинации, включително срещу полиомиелит, приложеният атенюиран (с намалена жизненост) или жив вирус без никакви тестове на приемащия е реален враг на организма, най-малко поне по време на приложението му.

Сред последствията могат да се срещнат заболявания като васкулити (възпаления на кръвоносните съдове), гломерулонефрити (заболявания на бъбречната тъкан с възпалително или автоимунно естество), системен Лупус еритематозис (автоимунно заболяване), хемолитична анемия (анемия, в резултат на краткия живот на кръвните клетки и бързото им разпадане), имунобластна лимфаденопатия и т.н. и т.н. – все състояние които би трябвало да привлекат вниманието на медицинската общност.

*******
Копирано от тук.

# 3
 • София
 • Мнения: 536


Ефикасността им е мит.
Епидемиите следват цикли, които не се влияят от имунизирането (И.).
75% от заболелите от дребна шарка през 1989г. са били ваксинирани. Освен това дребната шарка е обикновена болест и не изисква В. За много други болести този % е около 50 (50% от ваксинираните все пак са се разболяли).
В. не предпазват, а повишават риска и дори самите те могат да предизвикат епидемии.
Заболеваемостта рязко скача след В. Вредата е явна, но статистиките се манипулират. Променят се и дефинициите за "разболял се" и за "епидемия", предефинират се/кръщават се някои елементи от болестта като други болести. Усложнения и смъртни случаи  след В. се класифицират в друга категория. Резултатът от аутопсиите се фалшифицира, истината се потулва.
В. не създава траен имунитет, какъвто е резултатът от естествено прекараното заболяване.
В. лъже тялото да създаде антитела, но това е само един от аспектите на комплексния имунен отговор и не е сигурен крайният резултат.
Имунитет, изграден след изкарана болест, е сложно явление, включващо много органи и системи и не може да се наподоби само чрез изкуствено стимулиране образуването на антитела.
След В. понякога имунитетът може да нарасне, но цялостният имунен отговор може да се влоши значително и организмът да стане податлив на много повече инфекции.
След И. децата започват често да боледуват, появяват се хронични заболявания.
В. не имунизират достатъчно ефективно, а сенсибилизират - организмът става по-чувствителен (по-приемлив) към конкретната болест, както и към други болести.
Имунната система разпознава своето от чуждото. Но В. се вкарва директно в кръвта и така тялото няма възможност да реагира и да се защити по нормалния и ефективен за него начин, а вирусите имат пряк достъп до вътрешните органи, клетки и тъкани. Това обърква имунната система. Тя вече не може да разпознава кое е "свое" и кое - "чуждо". Остават 2 възможности:
- Организмът да занижи защитните си сили (да толерира чуждото като свое) и да стане по-податлив на инфекции, или
- Тялото да атакува собствените си клетки и тъкани, което води до автоимунни заболявания.
След В. настъпват (често невидими) хронични имунологични и неврологични проблеми, така че втората и третата доза В. отключват заболяването. След началото на В. зачестяват рязко следните болести: алергия, автоимунни и хронични заболявания, атрофия на тимусната жлеза, която е важен елемент от имунната система.
Извод: Трябва да повишаваме имунната защита на организма чрез природни методи, а не чрез вкарване на патогенен щам в здрав човек, който може да е напълно невъзприемчив към тази болест.
Хигиена, хранене и стрес са имуномодулатори. Повечето болести са резултат от замърсена физическа, политическа, икономическа, обществена, семейна, индивидуална психологическа среда. Проблемът изобщо не е чисто медицински.
Имунната система на детето се формира и чрез кърмата на майката - за всички болести, които майката е преболедувала или е наследила имунизация. Ето защо кърмените деца боледуват по-рядко и по-леко. Детето постепенно реагира на бактерии по кожата, дихателния път, червата, на вируси, паразити, и така имунната му система укрепва. Ако детето се гледа "в клетка" имунната му система остава слаба. Потискането на отговора на имунната система на типични детски болести не позволява нормалното развитие на защитните механизми на децата, и после те имат по-тежки, хронични проблеми. Например противо-температурните лекарства удължават боледуването и възникват усложнения. Най-бързо се оправят децата когато болестта е оставена на своето естествено развитие.
Във всеки човек има различни патогенни микроорганизми, но болест възниква едва след психически стрес - организмът отслабва и болестотворните бактерии преодоляват защитата му и се развиват свободно.
Ако имунната система не се упражнява чрез срещата си с различни антигени, тя постепенно отслабва. Детските болести са полезни - защитната система на организма се развива правилно, докато И. нарушават този процес.
Болестите пречистват организма и той си оправя и други проблеми, освен конкретното заболяване.
Колкото повече потискаме работата на имунната система чрез лекарства и В., толкова по-сериозни са следващите му заболявания.
В. може да доведе до развитие на "бавни" вируси и съответно - до хронични заболявания. Ненужното прилагане на антибиотици и кортикостероиди допълнително утежнява положението.
Най-добре е детето да преодолява болестите си със собствените си сили.. Така то става устойчиво за цял живот. Естествено-придобитият имунитет е много по-съвършен. Детските болести са абсолютно необходими за развитието на имунната система.
В. разболяват, а не защитават. Те са глупост, базирана върху страха от болести. На туй отгоре лекарите не дават или и те нямат информация как наистина да се предпазим от тези заболявания.
В. е измама и икономическа конспирация.
И. рушат генетично придобитата имунна компетентност на човешката раса и самата биологична цялостност на човечеството.
Например епидемиите от чума се дължат на силен спад на психическото състояние на хората - обзема ги отчаяние и те се предават, като по този начин губят (деактивират) своите защитни сили. Който не се е отчаял се е излекувал.
Единствената безопасна В. е тази, която никога не е слагана. Детските В. носят повече вреда, отколкото полза. В. водят до енцефалит (възпаление на главния мозък). Вие решавате дали да В. децата си.
Само 10% от хората докладват за страничните ефекти от В. През 1986г. се създава "Програма за компенсиране на щетите от В." (VICP), която вече е изплатила > 1млрд.$ за увреждане и смърт от В., и има заведени още хиляди съдебни дела. Но на обществеността се внушава, че ползите от В. превишават рисковете. Хората се В. главно под натиск и поради умело насаждане на страх от определени болести - създава се впечатление за неотложност на ситуацията.
Поддържа се прилагането на дадена В. дори когато многократно е била дискретирана, и се заглушава всячески гласът на образованите и разумни инакомислещи.
Създаден е митът за "страшните" детски болести, които всъщност са съвсем невинни и полезни за развитието на имунната система. Чрез В. в оформящия се детски организъм се вкарват токсични коктейли. Смъртността от И. на децата в САЩ е 10 пъти по-голяма от смъртността от самите заболявания. В старите учебници детските болести са описани като доброкачествени, а в новите - като опасни и изискващи В.
Бълват се все нови В. (просто бизнес) и никой не изследва страничните ефекти, статистиката и алтернативните методи. Така джобът на М. се пълни за сметка на здравето на хората и на влошаващия се генофонд на човечеството.
Често самата В. отключва заболяването. На някои В. пише, че са заразни до 1 месец след инжектирането. Децата на ваксинирани майки боледуват по-често от болестите, за които майката е В. Явно е че при ваксинирана майка, на детето не се предава никаква защита.
Ежегодните противогрипни В. са най-големият фарс. Естественото прекарване на грип води до изработване на трайна имунна защита срещи този и подобни на него вируси.
Ваксината против рубеола спомага за артрит и болки в ставите.
В. против заушка (паротит) при деца протича доброкачествено, но при младежи и възрастни може да доведе до възпаление на тестиси/яйчници и дори до смърт.
Комбинираната В. морбили-заушка-рубеола ю глухота и др.
Една от най-токсчните и опасни В. е дифтерия-тетанус-коклюш(магарешка кашлица) ю мозъчни увреждания + детска смъртност. "Не бих дал това дори на своето куче" - американски лекар. Една от 750 И. води до трайни увреждания.
Хепатит-В - от него боледуват наркомани, хомосексуалисти, така че И. на бебетата през първите 24 часа от живота им, както и на 1-я и на 6-тия  месец са напълно излишни. Тази В. се отглежда в яйчниците на китайски хамстери ю може да увреди плода, зрението, ставите, паметта и репродуктивните възможности. Може да демиелинизира (разлага миелиновата обвивка на невроните), разстройва умственото развитие на детето, аутизъм, забавено развитие, диабет, астма, зрение, слух, проблеми в поведението, неврологични увреждания, хронични заболявания. Тази В. е насилие спрямо развиващата се имунна система на новороденото. И резултатът е - децата заболяват все по-често, 3 пъти по-често. Е, ще защитаваме ли конвенционалната имунизационна философия или ще отстояваме смело здравето и благополучието на децата ни?
В. против едра шарка (вариола) води след време до възникване на епидемии с много висока смъртност. Тази В. има мутагенен ефект върху човешките хромозоми ю податливост на туберкулоза (поради силно отслабена имунна система).
Когато даден вирус циркулира с години всред дадена популация - се развива колективен имунитет и заболяването притича все по-леко. Освен това вирусите лесно мутират, а и се разпространяват и в животни, докато В. не дават траен ефект ю В. са безсмислени.
Епидемиолозите трябва да целят не В., а подобряване качеството на живота.
Още преди 1 век хомеопатията предлага превантивни средства при различни инфекциозни заболявания, и тези средства нямат странични ефекти.
Задължителното В. е медицински геноцид. Да приемаш в тялото си ваксини, направени от болна тъкан и болна кръв е насилие над Божествения закон и в много по-голяма степен е причина за възникване на болест, отколкото за лечение. Чрез В. замърсявате невинната плът на вашите деца и компрометирате здравето им, след което ги пращате в училище, за да продължи там разрушаването на тялото, ума и духа.
Днес почти всички заболявания (на тялото и ума) са резултат от Ф.(фармацевтиката). Много "свободни" страни са подложени на М. диктатура и хората в тях са все повече болни. Страна направила В. задължително не е свободна, това е страна от зомби правещи това, за което ги принуждават чрез заплахи корпорациите, които чрез тях трупат печалби. Всички В. трябва да бъдат прекратени и всички жертви да бъдат компенсирани. Вместо да лекува, ортодоксалната М. сътворява все повече и все по-ужасни болести.
Няма нито 1 доказателство, че В. някога са предотвратили някое заболяване.
Деспотичната задължителност на В., въвеждана от правителствата ръка за ръка с М., е историческа трагедия.
Всяка В. съдържа вредни за здравето вещества, които са най-малкото алергени за човешкия организъм.
Вирусите прехвърлят генетична информация (РНК или ДНК) от болния в здравия организъм и части от генома на човека могат да се изменят. Съществуват "скачащи гени" - ретротранспозони  = подвижни генетични частици, които съществуват в различните видове животни. Те лесно се рекомбинират с ДНК-фрагменти от вируси във хора и животни, и образуват нови хибридни ДНК-молекули. ю Вирусите са генетични послания, които могат да препрограмират човешките клетки. Ваксините са си чисто биоинженерство, практикувано при ваксинирането. Ваксините предизвикват генна мутация или могат да остават задълго латентни и при стрес или заболяване да предизвикват автоимунен процес. Няма нищо здравословно в тези адски коктейли.
Ваксините могат да са заразени и с животински вируси, след като ги отглеждат в животни. ю По-късно се развиват допълнителни болести. Комбинираните В. дават възможност на различните вируси в тях да се рекомбинират и да дават нов щам. Вирусите от В. могат да се рекомбинират и с различни други вируси в човека. Така възникват нови патогенни организми. Някои вируси от В. мутират във вирулентни (отровни, болестотворни) форми. Вирус от В. може да персистира (да продължи да живее) с години, преди да се прояви.
"Луда крава" = болест на Кройцфелд-Якоб - бавно се разрушава нервната система.
Всяко американско дете още до започване на училище вече е получило 33 дози от 10 вида В.           И в България ситуацията не е много по-различна.
Някои В. водят до диабет чрез разрушаване на клетките на Лангерансовите острови в панкреаса и чрез автоимунен процес.
Диабетът (в САЩ) е втората причина за слепота, седмата - за смърт, и основна причина за бъбречна недостатъчност.
Хората от различните раси и култури реагират различно на В. Например 50% от аборигените в Австралия умират след В. поради недостиг на витамин С. Следователно за да се спрат епидемиите трябва да се подобрят условията на живот, а не хората да се В.
Дислексия = лоша способност за четене = аутизъм = неврологично увреждане. Първите случаи възникват след въвеждане на масовите И. в САЩ. В момента в Йоркшир, Англия 1 на 60 деца развива аутизъм.
И. води до развитие на социопатни личности. Това е така, защото И. водят до увреждане на мозъка (разрушава се миелиновата обвивка на невроните). Така възникват енцефалит и поведенчески проблеми. Според това какви части от мозъка се засягат клиничната картина е доста разнообразна = сума от психически и физически отклонения, които могат да се проявят след години. Умствените способности (особено математическите) на учениците в САЩ спадат, и се правят все по-лесни изпитни тестове за да не се закрият училищата. Възниква "синдром на дефицит на внимание с хиперактивност" = разсеяни, нетърпеливи, липса на морален самоконтрол, несръчност. ю Лекарите приписват антидепресанти, транквилизатори и т.н. ю и от това учениците стават още по-зле.
% на левичарите е нараснал значително.
Злоупотребата с медикаменти води до употреба на цигари и наркотици.
Развитието на миелиновата обвивка на невроните продължава до 15-годишна възраст и В. пречат на този процес. Миелин = липидни вещества (холестерол, фосфолипиди, цереброзиди). Миелинът се образува от Швановите клетки, които обвиват невроните. (Мелинът е изолацията и защитата на "електрическия кабел" - неврона.) Полиомелит = разрушена миелинова обвивка в различни участъци на нервната система.
90% от малолетните престъпници в САЩ имат дислексия. Неспособността за успешно взаимодействие с обществото поражда агресия = социопати.
От 1970г. до сега броят на затворниците в САЩ се е удвоил. Значително е нараснал броят на убити, непознати (за убиеца) хора. Повечето от хората в затворите имат мозъчни увреждания. Трите социални проблема на САЩ са:
- колапс на образователната система;
- наркотици и медикаменти;
- насилие,
и се дължат на постенцефалитен синдром след серия И.  Родители, осиновили деца често влизат в затвора след като, увредени от В., децата им вършат престъпления.
Понастоящем се разработват около 250 нови ваксини като 100 от тях са вече в клинични изпитания.
В САЩ има компютърна система за следене на В. и при отказ - следват репресии (откази за записване в учебни заведения, откази на застраховки и т.н.).
Само 1 фирма за 1 година от продадени ваксини печели 1 млрд$. Пускат се слухове за грипни епидемии с цел промоция на нови В.
Вирусите безобидно виреят в птиците, но в свинете те мутират.
Най-смъртоносните щамове са лабораторен продукт: през 1918г. - испанският грип = секретен биологичен експеримент;  през 1957 - азиатският грип;  през 1968 - хонгконгският грип.
От 2000 г. в България са задължителни следните И. :  туберкулоза, дифтерия, тетанус, коклюш, полиомиелит, морбили, заушка, рубеола, вирусен хепатит-В.
(Туберкулозата е болест на лошите условия на живот: глад, лоша хигиена, алкохол, наркотици, диабетици.)
В. = средство за тайно, насилствено намаляване на населението на Земята.
От няколко десетилетия е лансирана В. против забременяване под егидата на СЗО (Световната здравна организация). Приложена е масово в Никарагуа, Филипините, Африка. Тази В. представлява          В. против тетанус + човешкия хормон ХГТ (хорионгонадотропин) от хипоталамуса. Този хормон осигурява нормалната бременност, освобождава други хормони и така подготвя лигавицата на матката за имплантиране на оплодена яйцеклетка. Чрез комбинацията му с В. за тетанус организмът се заблуждава и изготвя антитела не само срещу тетануса, а и срещу хормона си. ю
Възниква въпросът СЗО здравна организация ли е всъщност. СЗО е в съюз с: ООН + Световната банка + Съвет по населението + Фондация "Рокфелер" + Всеиндийски институт по М. науки + голям брой университети + организации, спонсорирани с обществени средства + Национален (на САЩ) институт по здравето на децата и човешкото развитие + Международен център за научно-изследователска работа и развитие + Фондация "Форд" + Северно-европейските държави.  СЗО започва "специалната си програма" за демографски контрол през 1972 г. и до края на 1993 г. е усвоила 300 млн.$ за научно-изследователска работа. От тях 1 млн.$ са потребени за разработването на контрацептивни В.
Контрацептивните В. използват имунната система на човека за да предизвикат образуването на антитела срещу определени хормони и вещества, участващи в процеса на възпроизвеждането. За да излъжат организма прикрепват хормона към чужда субстанция. (До сега са разработени поне 6 такива ваксини.) Но цялата ендокринна система нарушава функците си. ю Дават се синтетични стероидни хормони за туширане на страничните ефекти. При жените изкуствено се провокира менопауза. Повечето В. са за жени, защото менструалният цикъл е по-лесен за повлияване. За да се удължи действието на В. с ХГТ, бета-ХГТ гени са прехвърлени на вирус от едра шарка, който се репродуцира в организма.
Резултати от контрацептивните В.: автоимунни заболявания (2/3 от болните са жени); кръстосана реактивност = изработените от организма антитела засягат и други хормони с подобна на ХГТ структура; непредсказуеми странични ефекти. Съществуват възможности В. да се назначава без знанието (съгласието) на жената. А ако жената все пак забременее - много голям е рискът за увреден плод.
Робърт МакНамара, бивш президент на Световната банка, бивш държавен секретар на САЩ, дал заповедите за бомбардировките над Виетнам, казва: "Трябва да се вземат драконовски мерки за демографска редукция, срещу волята на населението. Намаляването на раждаемостта се оказва невъзможно или недостатъчно. Значи трябва да се повиши смъртността. Как? Чрез естествени методи: глад, болести, ...".   ю   Става ясно че В. са превърнати в биологично оръжие за целенасочен геноцид.
През 1960 г. ЦРУ разпръсва огромно количество вируси в река Конго. И това го прави шефът на националния институт по рака.
Пускат се слухове за епидемии (псевдоепидемии) и после се експериментира със всякакви ваксини върху голям брой общности.
През 1994 г. - натиск за В. в Квебек, Канада с цел изтребване на големия брой индианци, отстояващи своята независимост и култура.
През 2000 г. - новата В. срещу пневмококова пневмония включва в същност 7 различни ваксини и се инжектира на тъмнокожите и туземните индианци в САЩ = целенасочен расов геноцид.
И финансирането на този гигантски бизнес - най смъртоносното оръжие (В.), става с нашите пари и с нашия живот. Ние носим отговорност, приемайки и одобрявайки И. и у нас и в чужбина.
През последните 50 години, чрез обмислено и съзнателно вкарване на биологични токсини в човешкото тяло, човечеството се тласка към инволюция (болести, намаляване на умствените способности, престъпност) - така то става контролируемо, най-вече чрез поддържане на конфликти. ю Резултатите са огромни печалби + геноцид, деградация на обществото, спиране на планетарната еволюция.


"СВЕТОВНАТА КОНСПИРАЦИЯ СРЕЩУ ЗДРАВЕТО"
Д-Р АТАНАС ГЪЛЪБОВ

# 4
 • Мнения: 4 395


Филм "Ваксините - скритата истина" с български субтитри

http://www.DMCA-removal-from-Google/login.php?returnto=http%3A%2 … .php%3Fid%3D55491

# 5
 • София
 • Мнения: 3 161
Много интересно. Нямам какво да пусна, но искам да следя. Благодаря!

# 6
 • Мнения: 1 586
Филмът "Ваксините - скритата истина" вече може да се дърпа и от торент тракера на бол.бг. Регистрациите там са свободни.
Ето линк към торента:
http://torrents.bol.bg/details.php?search=&id=22420

# 7
 • Мнения: 4 395
Birdie , моля те, темата е информативна.
Който иска да чете, да чете.
Който желае да коментира, да коментира в другите теми за ваксините.
Наясно си , че в БГ хората НЯМАТ избор.
Моля те, не ми отговаряй тук!  bouquet

# 8
 • БГ - София
 • Мнения: 7 823
Аз изтрих една част от мненията, друга преместих в темата за спорове и дискусии.
По изрична молба на авторката, тази тема е само за материали, не за всякакви обсъждания, благодарности, въпроси и т.н.
Моля, не ме карайте да си губя времето като я следя и редактирам отново. Има тема "ЗА" има тема и "ПРОТИВ" ваксините и ваксинирането, а и всеки от вас може да пусне нови теми, с препратки към тази - коментарите там!
Поздрави и Весел ден на всички ви   bouquet ,
Ели

# 9
 • Мнения: 1 586
Ето още един руски филм за ваксините с бг субтитри, без торент:
"Совершенно секретно: Вакцина страха" - http://store1.data.bg/vanyoodata/mov/HTBA.Sovershenno.sekretno.V … ktsina.Straxa.avi
Субтитри: http://www.kolibka.com/bg_sub/HTBA.Sovershenno.sekretno.Vaktsina.Straxa.srt

# 10
Статия по темата: http://moetodete.freehostia.com/md/index.php?option=com_content& … 121&Itemid=66

Промени в имунизационния календар на Р.България
Министерството на здравеопазването направи промени в имунизационния календар на страната.От следващата година децата в България ще бъдат имунизирани с убита, вместо с жива ваксина срещу полиомиелит. В страните от Европейския съюз от 10 години се прилага само такава ваксина, защото при нея на практика няма странични ефекти, твърдят епидемиолозите във ведомството.Пречка за въвеждането й в България е била 5-6 пъти по-високата цена. Сега обаче необходимите средства са заложени в проектобюджета на здравното министерство за 2007 г. Предвижда се до 1-2 години децата да се имунизират с комбинирани ваксини срещу дифтерит, тетанус, коклюш и хепатит В. Те също са по-скъпи, но са по-удобни за употреба, защото с едно убождане се получава имунитет срещу няколко заболявания. От четири седмици на шест месеца ще се вдигне възрастта, до която се забранява използването на ваксини, които съдържат живачен консервант, допълниха експертите. От 2008 г. в регионалните инспекции за контрол на общественото здраве (РИОКОЗ) ще бъде изградена информационна система на имунизациите. По такъв проект вече се работи от година в Стара Загора съвместно с европейския офис на Световната здравна организация. Проектът ще заработи следващата седмица и в Благоевград, а през 2007 г. към него ще бъдат включени още 10 общини. През 2008 г. ще се регистрират имунизациите в цялата страна. Направените ваксини и сега се отчитат от семейните лекари в здравната каса. Джипитата вече ще бъдат задължени да ги регистрират и в РИОКОЗ. Те ще трябва да отчитат и ваксините, които се поставят в родилния дом. /Източник: dnevnik.bg/

# 11
http://www.who.int/vaccines-documents/
Сайта за ваксини на СЗО
За съжаление, то е за периода до 2003та. Вероятно за по-актуална информация се изисква заплащане.

За 2004 г намерих торент, но е в сайт с регистрация.

http://www.demonoid.com/files/details/573768/12532720/

Това не е "обратната страна", а по-скоро официална невестникарска информация.

# 12
 • Мнения: 1 586
Филмът "Ваксините - скритата истина" вече може директно да се изтегли и от колибка.ком:
http://treasure.kolibka.com/array2/nikra/Dokumentalni/Vaccinatio … Truth%20-%201998/

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт