Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Видин

Мнения: 2 657
В бутили от минерална вода/от тези от 0.500г/набутвам 4ушлетата WinkСлед като съм ги натъпкала в бутилката,слагм по една чаена лъжи4ка сол и захар.Доливам оцет до горната резка на бутилката и след това доливам вода.Оставам ги да престоятизвестно време отворени и ако се налага доливам с още малко вода Wink

п.п.аз слагам по този на4ин едни бели4ки,тъни4ки 4ушлета,които са много люти Very Happy
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.