Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама

Панирани домати

  • 17 авг. 2006, 13:46 ч.
  • Преглеждания  5 760  Мнения  13  Онлайн  1
Отговори
  • Португалия - Пловдив
  • Мнения: 693
Предлагам една от любимите ми рецепти която не е много популярна и се надявам да бъда полезна

По-големи(може и по-малки) домати се режат на филийки(около 1-1/2 см.) между две фиийки домати се слага една филийка сирене панират се в яйце и галета.

Да ви е вкусно Hug

Реклама
# 1
  • Мнения: 547
Аз правя по същия начин тиквички и син патладжан, само че са предварително са леко запържени.
Скоро ще пробавме и тази рецепта с домата. И ше е по- малко "мазна" .

Мерси   bouquet Страхотна идея

# 2
  • Мнения: 9 894
И аз правя тиквички и син патладжан по тоя начин, но за да не ми стане много пърженото, ги пускам във вряла подсолена вода за малко, колкото да омекнат леко, без да се сваряват напълно и след това панирам. Вкусотийка е! Grinning

# 3
  • München
  • Мнения: 2 567
labrex , би ли споделила горе долу с каква дебелина режеш тиквичките и патладжаните? На кръгчета или на филийки? Оставяш ли ги преди това да си пуснат сок и после ги вариш или как?  Embarassed

# 4
  • Мнения: 9 894
Ще ми е трудно точно да определя дебелината, но не са съвсем тънки, за да не се разкъсат при варенето. Пак напомням, че се варят за кратко време, колкото да омекнат, не бива да се разваряват. Режа не на кръгчета, а като филийки по дължина. Ако тиквичките са по-големи, като отрежа парчето по дължина, го режа на две, да не е чак толкова дълго.  Патладжаните ги посолявам и ги оставям да си пуснат горчивото сокче. Казаха ми, че щом ги варя, не е нужно да се отцеждат, но не съм го пробвала.

# 5
  • Мнения: 1 393
Предлагам една от любимите ми рецепти която не е много популярна и се надявам да бъда полезна

По-големи(може и по-малки) домати се режат на филийки(около 1-1/2 см.) между две фиийки домати се слага една филийка сирене панират се в яйце и галета.

Да ви е вкусно Hug

Това наистина звучи интересно- би ли споделила как по- точно се задържат едно към друго сиренето и доматите, за да можеш да ги пържиш заедно- не се ли разпадат?  newsm78

# 6
  • München
  • Мнения: 2 567
Лабрекс, благодаря ти, ще го пробвам!   bouquet
Както и доматите, чакам с нетърпение разясненията на авторката, тъй като и на мен би ми било полезна точната процедура   bouquet

# 7
  • Мнения: 7 173
Предлагам една от любимите ми рецепти която не е много популярна и се надявам да бъда полезна

По-големи(може и по-малки) домати се режат на филийки(около 1-1/2 см.) между две фиийки домати се слага една филийка сирене панират се в яйце и галета.

Да ви е вкусно Hug

Това наистина звучи интересно- би ли споделила как по- точно се задържат едно към друго сиренето и доматите, за да можеш да ги пържиш заедно- не се ли разпадат?  newsm78

да и аз това искам да разбера

# 8
  • София
  • Мнения: 184
Звучи доста вкусно. Утре задължително ще пробвам  и ще кажа какво е станало  bouquet

# 9
  • Мнения: 465
И двете рецепти са ми много интересни панираните домати и патладжани (или тиквички) аз много обичам и трите продукта и сега се чудя кое да си направя за довечера но непременно ще ги пробвам...
благодаря и аз за рецептите  bouquet

# 10
  • София
  • Мнения: 3 447
Зелените домати също стават много хубави по този начин. Дори и само оваляни в брашно и изпържени, пак са вкусни. Върви им заливка от кисело мляко и чесън Peace

# 11
  • София
  • Мнения: 523
И аз се интересувам как се задържат сиренето с резенчетата домати.

# 12
  • Мнения: 9 894
При тиквичките и патладжана няма проблем, сиренето се задържа. Е, като обръщаш при панирането, го правиш внимателно и си помагаш с още една вилица или лопатка. А при червените домати ................не знам  newsm78. Може би някой ще обясни!?

# 13
  • Португалия - Пловдив
  • Мнения: 693
Съжалявам за закъснението с отговора но не очаквах такъв интерес
Наистина трябва да се обръщат внимателно но не се разпадат незнам може би яицето е причината като се запържи малко отвън
Да ви е вкусно   bouquet

Последна редакция: вт, 22 авг 2006, 14:37 от viki81

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт