Все още не сте се регистрирали? Направете го сега напълно безплатно!!!запомни ме Забравена парола Активация на акаунт

Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 35 отговора
здравейте мамчета, ние вече сме на 18 дена и започнах да си мисля кога трябва да се дават капките за рахит-и изобщо дават ли се на летните бебета-лекарката ни  нищо такова не ни изписа та се чудя дали не е пропуснала newsm78
благодаря ви !
Цитирай


Вигантол-ът се започва от 21 ден. Но все пак трябва лекарката ви да прецени. Ако се съмняваш, че е забравила, просто я попитай.
Цитирай


Ако смяташ,че лекарката е пропуснала да ти каже-попитай я.Тя е човекът,който ще прецени дали има нужда и ако да-да назначи дозировката.Не давай нищо на своя глава.
Цитирай


Ние давахме 10 дни втамин Б-12 и това беше newsm78
Цитирай


 Вигантола започнах да го давам от втория месец.
Цитирай


Вигантол ми каза педито да давам от 20тия ден по две капки въпреки, че е лятно бебе. На следващата консултация ми каза да продължа да го давам понеже бебата расте много бързо( 1месец качи 1600гр и 7 см, 2 месец 1200гр и 7 см.).

Питай си лекарката и тя най - добре ще прецени
Цитирай


Вигантол-а се дава от 20 ден,попитай я,може би е забравила да ти каже
Цитирай


И моето "БЕБЕ" е лятно, но от 20-я ден й давам Вигантол. Дори й давах допреди 2-3 месеца, но нещо ме домързя, въпреки че лекарката каза да ъ давам още, тъй като фонтанелата не се е затворила напълно. Оставила съм я на слънцето, на че го вижда много много.
Цитирай


От втория месец го почнахме, но го давах на Пламен само 2-3 седмици. След това педито каза да го спрем и да го започнем отново през септември.
Цитирай


Днес ни казаха да започваме с Вигантол по 1 капка на ден, тя е на 32дни newsm12
Цитирай


Вигантол oil от началото на втория месец
Цитирай


от 21 ден ми каза педиатърката да давам по 2 капки 'деавит'-давах месец и половина и ме домързя....
Цитирай


Вигантол  даваме от втория месец но сме лятно бебе засега педиатърката каза по 1 на ден а от средата на септември ще увеличим на 3  капки на ден.
Цитирай


И на нас ни го изписаха от 20-ия ден по 2 капки.Искам да ви попитам,има ли някакво зна4ение по кое време ще се приемат капките? newsm78Аз гидавам ве4ер преди хранене.тогава й давам и капките против колики.По друго време- забравям ooooh!
Цитирай


От 21 ден- Вигантол.
Цитирай


1-14 от 35 отговора