Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 23 авг. 2006, 17:33 ч.
  • Преглеждания  3 948  Мнения  6  Онлайн  1
Отговори
  • София
  • Мнения: 21 695
Търсих, търсих и нищо по въпроса  не намерих...
Досега винаги съм слагала във фризера само бланширана бамя.
Майка ми ме посъверва да я слагам без да я бланширам. От 2-3 години правела така / аз сега научавам/.
Майка ми е, не че не разбира ... , не че не е кулинарка ..., но искам да разбера и вашето мнение, което е ценно за мен.
Все ми се струва,че ако е сурова ще мирише на 'зелено' / не се сещам за друго определение.
Споделете вашият опит с бамята... Wink , моля

Реклама
# 1
  • Мнения: 5 361
и аз бланширах, щото мислех, че трябва, ама не - майка ми не яде, а сяла и прибирала сурова във фризера. Вече 2 пъти си вадя и слагам в яденето - нищо не се усеща. Явно е излишен труд, който ще си спестя аз лично за  в бъдеще

# 2
  • София
  • Мнения: 21 695
Много ти благодаря.  bouquet..ех, ако не са тези майки. Hug

# 3
  • Мнения: 313
и аз я бланширам, но щом казвате ще пробвам да я сложа направо във фризера  Thinking

# 4
  • Варна
  • Мнения: 446
Сурова бамя съм слагала във фризера, но само в състава на градинарските супи /вътре има и домат/. Иначе ми потъмнява, затова я бланширам.

# 5
  • Мнения: 1 812
От години слагаме и винаги я бланшираме преди това.Наистина потъмнява и не е хубава,ако не се бланшира.

# 6
  • Сливен
  • Мнения: 408
И майка ми бланшира зеленчути, които прибира във фризера. Аз си слагам само сурови чушки за готвене, ама не ги бланширам, просто ги режа на половинки и така като ги сложа една в друга не ми заемат много място.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт