И ние към тази сме се насочили или към другия модел на Чиполино (пеперудата) има и на Симба тойс по около 20 лв., но без постелка отдолу, а отгоре дъгата е пластмастова, малко имитация на тези на Чико
На моят юнак му подариха гимнастика(подобна) когато беше на 2 месеца.Моето мнение е ,че няма по-хубава играчка за деца на такава възраст от активната гимнастика.Такова "тичане" му удряше под нея...Пък и за мен стана много по-леко,можех да го оставям за дълго сам и да си върша работа,а на него хич не му беше скучно.С нея се научи да хваща предмети,а не само да ги удря.Моя съвет е,че сте закъсняли с покупката
Аз купих на Лора активната гимнастика на Chicco, която е палячо. Може да видите сайта ни, там съм я снимала. Играе си . На кутията пише, че е от 3 до 18 месеца, така че не е късно.
Нашата активна гимнастика е от най-простичките/т.е. не е маркова/,но с много дрънкащи и писукащи играчки.Няма подложка под нея,но му постилам одеалце.Подариха ни я на погачата и Йоан страшно се забавлява с нея!Все още му е любимата играчка!
Моята втора племеничка сега е на 3месеца и се бях замислила какво да й купя за Коледа, а тази идея много ми харесва. Само че си мисля дали има без постелка, за да можем да го закачим на креватчето отгоре......нали се сещате. Дайте съвет къде мога да го намеря.
Моята втора племеничка сега е на 3месеца и се бях замислила какво да й купя за Коледа, а тази идея много ми харесва. Само че си мисля дали има без постелка, за да можем да го закачим на креватчето отгоре......нали се сещате. Дайте съвет къде мога да го намеря.
На мен вчера ми подариха активна гимнастика, въпреки, че бебето не ще да излиза все още (!!!) Аз много се зарадвах, защото бях намислила някой ден да му купя. Мисля, че това наистина е много полезна и занимателна играчка! На нашата пише обаче, че е 0+, т.е. може да се ползва от раждането вие какво мислите? трябва да добавя, че не от тази на Чико или другите (а на тях пише, че са от 3 месеца), ами е някаква чужбинска (т.е. донесоха ми я от чужбина). Аз малко се притеснявам, че от самото начало ще мога да я ползвам, ама незнам....
Ами незнам... Прилицха на тази с пеперудата, само цхее малко по-разлицхна - т.е. картинката е по-разлицхна. и на етикета писхе 0+, а в каталога пише, че е цитирам :"suitable form birth". А да ви питам - вие къде я слагате? на земята ли? На спалнята ли?
Бихме желали да Ви поканим да се включите в кратка анкета, в която да споделите мнението си за форума. Вашето мнение е важно за нас и ще помогне да
подобрим предлаганите от нас услуги.
Попълването на анкетата би отнело около 10-20 минути. Молим Ви да бъдете възможно най-откровени и детайлни в отговорите си.