Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
  Здравейте наши приятели донесоха маринована скумрия , в която имаше мариновани краставички , грах и не знам какво още но беше много вкусна , госпожата не можа да ми каже рецепта защото не я е приготвяла тя . Моля помагайте .
Цитирай

Пз

Мнения: 293
 HugВиж тази рецепта аз я правих миналата година и стана страхотна.И тази година ще я праВя :


•   
ПРОДУКТИ


СПОРЕД ,КОЛИЧЕСТВОТО КОЕТО ИСКАМЕ РИБАТА СЕ НАРЯЗВА  НА ПАРЧЕТА СУРОВА .
ВСЯКО ПАРЧЕ СЕ ОСОЛЯВА И ТАКА ПРЕСТОЯВА  12 ЧАСА.СЪДА В КОЙТО СМЕ НАРЕДИЛИ ПАРЧЕТАТА  СЕ ОСТАВЯ ПОД НАКЛОН, ЗА ДА СЕ ИЗЦЕДИ  КРЪВТА.НА СЛЕДВАЩИЯ  ДЕН  ВСЯКО ПАРЧЕ  СЕ ИЗМИВА ОТ СОЛТА.В БУРКАН СЕ РЕДИ РЕД РИБА ,РЕД КИСЕЛИ КРАСТАВИЧКИ,НАРЯЗАНИ,МОРКОВИ СУРОВИ,ГРАХ,ПОСЛЕ ПАК СЕ ПОВТАРЯ РЕДЕНЕТО НА ПРОДУКТИТЕ.СЛЕД КАТО СМЕ НАРЕДИЛИ ДО КРАЯ  БУРКАНА  СЛАГАМЕ ДАФИНОВ ЛИСТ,ЧЕРЕН ПИПЕР,1/2 Ч.Л.СОЛ,3-4 С.Л. ОЛИО, БАХАР.ЗАТВАРЯМЕ БУРКАНИТЕ И ГИ ВАРИМ 1-1 1/2 ЧАСА.

Цитирай
Благодаря , беше нещо подобно но рибата нямаше нито една костица затова си мисля , че в рецептата трябва да участва и оцет за целта .
Цитирай

Czech Republic

Мнения: 2 592
Голди, погледни и тази рецепта , дадена от майстор!
Цитирай

в Бургас

Мнения: 3 251
ЕТО я моята рецепта, по която приготвям всяка година и който е опитал- я хвали. Ако искаш /правя го само при паламуда/ след като е престояла в солената саламура, я слагам за около 1 час в оцет да престои.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.