Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 26 авг. 2006, 15:28 ч.

Царевица в тенджера под налягане- колко?

  • 24 553
  • 8
  •   1
Отговори
  • София
  • Мнения: 431
Въпросът ми е колко време се вари царевицата в тенджера под налягане?   Thinking
Предварително ви благодаря Hug

# 1
  • Враца
  • Мнения: 4 480
Здравей,
ако е млечна  аз я варя 35 минути след като започне да свири винтила, ако е по-дъртичка царевичката 45 минути до 1 час

# 2
  • София
  • Мнения: 431
queen of rain много ти благодаря    bouquet

# 3
  • София
  • Мнения: 2 123
извинете за намесата, но точн овчера варих царевица... и понеже нямам тенджера под налягане я варих около 60мин в обикновена /не беше сурова  Rolling Eyes/. Искам да ви попитам колко е нормалното време за варене?

# 4
  • София
  • Мнения: 326
Точно днес варих царевица купена от Била -много хубава, млечна. Варих я в така наречените "бавни" тенджери на Цептер.И като чета тука -1 час в тенджера под налягане -защо? Аз сипах 1/2 ч.ч. вода, 1ч.л. масло и стана като в Кентъки за 25-30 мин. на 1-ва степен на котлона. Опитайте и в обикновенна тенджера като сложите малко масло. Пък ме поканете, защото моите 6 царевици вече свършиха.

# 5
  • Враца
  • Мнения: 4 480
Ами както казах зависи от самата царевица, варила съм по-стара и дори след 1 час пак си беше недосварена Rolling Eyes

# 6
  • София
  • Мнения: 326
Извинявай много, но такава царевица вече е само за фураж и за царевично брашно.

# 7
  • София
  • Мнения: 431
Ами аз я варих 35мин. както queen of rain беше писала и се свари  добре  Peace

# 8
  • Сливен
  • Мнения: 408
Тая от Била и за 20 става newsm10 Моите не могат да изтраят по-дълго Laughing

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт