Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Видин; Италия

Мнения: 1 057
Даите идея как да приготвя св. ребьрца. Някоя по_ завьртяна рецепта, 4е стандартните ве4е омрьзнаха.
Цитирай

София, Борово

Мнения: 1 771
аз ги правя само на скара
Цитирай
ima podpravla za rebarca i gi mqtam na skarata.Pravq gi sa6to i s kiselo zele,s oriz maja mi gi obojava zape4eni v tava.
Цитирай
свински ребърца с ананас
1кг ребърца, сол, прясно смлян ч.пипер, лимон, 2сл сусамово масло, 2сл соев сос, 2чл мед, малка консерва ананас, табаско, щипка ингвер
измийте и подсушете ребърцата.сол, пипер, малко настъргана кора лимон и олиото се объркват.ребърцата се слагат в маринатата да попият, след това се запържват в тиган.поставят се в намокрен гювеч. лимоновият сок и останалите продукти се смесват и се прибавят към месото.заливат се с 1 чаша вода и се похлупва.капакът се отстранява 15 минути преди ястието да се извади от фурната.

може да се прибавят и към боб.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.