Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Млека за кърмачета, захранване
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 15 отговора

София

Мнения: 28
От тази седмица ще започваме да ядем попара, искам да попитам с каква марка сирене, масло и сухари приготвяте попарата на вашите бебоци?
« Последна редакция: ср, 30 авг 2006, 01:19 от Vivi »
Цитирай

София

Мнения: 1 101
Сухари- гръцки Goldies, масло - Президент, сирене - краве
Цитирай

Варна/София

Мнения: 1 761
И аз започвам тази седмица с попарата и съм взела  сухари-Papadopolus, масло-Megle, сирене -обикновено краве. Мисля да почна с преварена вода, а ако не я хареса тогава с чай Wink
Цитирай

там където ми харесва

Мнения: 321
Сухари - пападополус, масло- президент, сирене- краве (по- твърдо защото го изкисвам), слагам и малко захар Peace
Цитирай

софия

Мнения: 7 281
сухар- домашен, 2 м.л. = 1бр.сухар,
сирене- изкиснато краве
масло- българско, безсолно
захар- 1 ч.л. непълна
1ч.ч. чай- шипка обикновено
Цитирай

London, Sofia

Мнения: 8 914
сухар- Елит, сирене- изкиснато краве, масло- немско,захар- 1 ч.л. непълна

Цитирай

София

Мнения: 4 623
сухари-Papadopolus, сирене - краве и масло президент. Слагам и мъничко захар Wink
Цитирай
попара 200мл:
3бр.сухари-няма значение марката
50гр.сирене-по-твърдо/елена/, аз не го изкисвам
1/2 чаена лъжица масло-българско
1чаена лъжица захар
150мл вряла вода
Сухарите ги счуквам в хаванче за подправки за да не се дави детето.
Нямам много опит в попарите защото моята дъщеря изобщо не се научи да яде попара.
Цитирай

на кой му пука, майна

Мнения: 5 265
Сухари Goldies, краве масло /българско/ и краве сирене
Цитирай


Мнения: 1 667
Сухар - Goldies.
Масло - Президент (от Мегле му излезнаха пъпки).
Сирене - краве, "На баба", изкиснато.
Захар отделно не слагам, защото ползвам чай Хип, а той е със захар.
Цитирай

Burgas

Мнения: 7 186
Сирене- краве- изкиснато
масло- българско
сухари- различни най- често гръцки
Цитирай

София

Мнения: 3 444
Сухари - каквито купя, обикновено са гръцки, сирене-козе на Маджаров, масло не слагам.
Цитирай

Paradise

Мнения: 3 084
сухари - различни (и ръжени, и пшенични - Голдис, Елит.., каквито купя)
масло - българско, не вярвам на вносните
сирене - изкиснато - редувам краве и овче
Цитирай

Stara Zagora, Bulgaria

Мнения: 1 186
сухарчета каквито си решиш може и препечена филия, маслото е препоръчително да е немско а не българско а сиренето каквото вземеш ама моя съвет е да го изкисваш задължително преди всяко даване на попарата а не да го киснеш цялото наведнъж а за всяко хранене изкисваш колкото кибритена кутийка
« Последна редакция: ср, 30 авг 2006, 01:22 от Vivi »
Цитирай


Мнения: 4 469
сухар - без зна4ение,
масло - Президент чух че било най-добро и купих,
сирене - краве твърдо - било по-добре узряло и съответно с повече калций  Shockedтвърдото сирене - дали е верно незнам newsm78
захар - кафява
обаче Кристиян не я хареса  - дори и накрая със захар -:( - язък за зора
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 15 отговора