Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

софия, но от скоро; иначе от перник

Мнения: 29
Здравейте!! Аз съм новак тука!! Приятно ми е!! От около две години търся рецептата за един млечен сос. Всяка година със съпруга ми ходим на коледно парти в парк хотел Москва и там ни сервират едно месо полято със страхотен млечен сос - гъстичък в който има и брашно може би. Опитвала съм да го направя, но нещо ми убягва - може би слагат неизвестни за мен неща - но и месото е на пържола, която е по-скоро пържена или панирана отколкото печена. Ако някой се сеща за нещо да каже или ако пък е споменато някъде из форума, извинявам се. Мерси!!
Цитирай


Мнения: 2 427
Ми...на мен ми хрумват две неща-този сос е или бешамел или светъл холандски....
Пък ако не е нито едното от двете не знам какво друго може да е. newsm78
Цитирай

Варна

Мнения: 1 656
Може да е сос от няколко сирена-той става така плътен и вкусен!
Цитирай


Мнения: 2 427
И на мен ми мина тази идея че би могло да е фондю,ама вече самия вкус става по трапчив и характерен и едва ли може да мине за млечен сос newsm78.Каквото и сирене да се ползва.
Обикновенно за заливка на меса се ползва холаднски светъл сос,за това ми мина първо това през ума.
Цитирай

софия, но от скоро; иначе от перник

Мнения: 29
И на мен ми мина тази идея че би могло да е фондю,ама вече самия вкус става по трапчив и характерен и едва ли може да мине за млечен сос newsm78.Каквото и сирене да се ползва.
Обикновенно за заливка на меса се ползва холаднски светъл сос,за това ми мина първо това през ума.


Дай ми рецепта за този светъл холандски сос и като го направя ще ти кажа дали е същото, защото за пръв път чувам за този сос. Благодаря ти предварително!! И сори, че се забавих с отговора, но нямах достъп до нет една седмица!!!
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.