Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Берковица

Мнения: 1 858
Довечера ще имам гости и реших да направя рула от гърдите с кашкавал. Ще ги овалям в брашно после в яйца а накрая в галета.
Има обаче едно нещо, което ми е не ясно. Преди да ги изпържа дали трябва да ги завържа да не се разпаднат по време на пърженето? Прочетох някой такива рецепти в книгата на бг-мамма но никъде не видях да пише дали трябва да се връзват.
Цитирай

в Бургас

Мнения: 3 251
Koгато са добре начукани и тънки-не е нужно набождане със шиш или връзване. За всеки случай ако искаш намажи краищата /там където завършва рулцето/ с разбит белтък и после спокойно панирай.
Цитирай


Мнения: 4 748
ако е достатъчно голямо пилешкото филе и се загъне добре рулото, няма нужда от връзване - като го потапяш и овалваш, само ще си стои така.  Ако все пак те притеснява, мушни му два броя клечки, че се махат по-лесно. Или пък вържи за всеки случай.
Но ако са ти  малки пържолките и заради плънката трудно си го завила рулото, направо го завързвай от двата края.  Други въпроси  Laughing

май се повтарям, ама  Hug
Цитирай

Берковица

Мнения: 1 858
Ей, момичета БЛАГОДАРЯ! Тук винаги получавам адекватни съвети и то навреме!
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.