Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 936
Мами  chef, чета какви прекрасни рецепти давате и се чудя някой има ли идея как да приготвя октопод. От доста време ги гледам в 'Метро" и много ми се иска да опитам. Благодаря предварително!
Цитирай

в Бургас

Мнения: 3 251
Ето това съм си запазила за октопод-видя ми се интересно:
http://www.bonapeti.tv/recipe_view.php?t=products&id=110
Има малко тънкости при варенето, а и е важно дали е пресен/охладен само или е замразяван.
Знам че ако е пресен - предварително се начуква , а ако е замразяван - това не е нужно. След сваряване се изчистват тъмните части от пипалата и твърдата част от тялото/отдолу/. Също така, ако се превари/ повече от посоченото време/ става гумен-никога не се разварява.Ако някой знае други тънкости , нека допълни.
« Последна редакция: нд, 03 сеп 2006, 16:40 от Нина »
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.