Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 3 септ. 2006, 18:51 ч.
  • Преглеждания  9 815  Мнения  14  Онлайн  1
Отговори
  • Стара Загора
  • Мнения: 1 437
Съпругът ми иска да прави паниран банан.Можете ли да ми дадете рецепта Praynig Praynig Praynig?

Реклама
# 1
  • Белгия/София
  • Мнения: 27 528
Панират се само банани за паниране. Имате ли такива?

# 2
  • Стара Загора
  • Мнения: 1 437
Нямаме, даже незнаех, че имало такива Embarassed.Имаме обикновенни банани, ама на него така му се дояло, че щял да пробва с обикновенни, по негов си начин Laughing

# 3
  • Мнения: 5 285
утре ще ти пусна рецептата как ги правех - панирани и след това карамелизирани, защото пропорциите трябваше да са съвсем точни, иначе  Naughty Naughty, а не съм си  у нас, за да извадя рецептата.  Много си бяха хубави на вкус, от бананите тук в СЗ, миналата година два пъти ги правих като ми дадоха рецептата и ги омитаха, но ми е много връткаво и скоро не съм.

# 4
  • Мнения: 9 892
Панирани банани

Продукти: 4 средно големи банана, 2 яйца, 100 мл прясно мляко, половин ч.ч. брашно, щипка захар, щипка сол, 60 г краве масло, пудра захар, щипка канела.
Бананите се обелват и се нарязват на дълги парчета. От яйцата, брашното, млякото, солта и захарта се приготвя паста за паниране. Бананите се потапят в нея и се пържат от всички страни в предварително загрятото масло. След като се извадят от тигана, се поръсват с пудра захар, размесена с канела.

Панирани банани

Обелете здрави банани. Потопете ги в разбито яйце, в счукан сухар и повторно в яйцето и ги изпържете. Извадете ги внимателно с 2 вилици, за да не се разчупят, и ги наредете в чиния. Поръсете ги с пудра захар, а при поднасянето им ги полейте с някакъв сироп.

А ТУК е рецепта от Бон апети.

Успех на мъжа ти!  chef И поздравления, че се захваща с това!:bouquet:


# 5
  • Стара Загора
  • Мнения: 1 437
В момента прави първата рецепта на  labrex, само че вместо мляко сложи вода (нямаме пр.мляко).После ще пиша какво е станало.

# 6
  • Мнения: 9 892
В момента прави първата рецепта на  labrex, само че вместо мляко сложи вода (нямаме пр.мляко).После ще пиша какво е станало.

Ако панировката стане по-рядка с водата /не съм я правила с вода до сега/ и не се задържа на банана, топете първо бананите в брашно и после в панировката. Хайде, стискам палци да стане! Grinning

# 7
  • Стара Загора
  • Мнения: 1 437
Станаха, даже мъжо се оплаква, че не може да спре да ги яде.Били много вкусни.
Благодаря на всички.
labrex,   bouquet  bouquet  bouquet

# 8
  • Sofia
  • Мнения: 11 630
Ето ги мойте, като рецептата ми е от тук , не помня от кого, а сега видях, че е на Бон Апети всъщност Grinning

# 9
  • Мнения: 9 892
Станаха, даже мъжо се оплаква, че не може да спре да ги яде.Били много вкусни.
Благодаря на всички.
labrex,   bouquet  bouquet  bouquet

Радвам се, ама и мъжът ти е майстор! smile3501

# 10
  • Стара Загора
  • Мнения: 1 437
Такъв си е, благодаря  bouquet.

# 11
  • Белгия/София
  • Мнения: 27 528
А, вие някакви побългарени варианти правите  Grinning Щом става - супер  Hug

Има си специален сорт за паниране, които са дебели и много тъмно зелени отвън. Вътре са по-месести и по-малко сладки, могат да се панират по много начини и стават много интересни. Мисля, че ги мернах във веригите Хит  Peace

# 12
  • Мнения: 286
Снощи ги направих и на гостите ми много им харесаха.

2 банана ги нарязах на кръг4ета с дебелина  0,5 см.Овалях ги в брашно в което бях размесила 1 ванилия.После ги топех в яйце и в тигана с горещото олио.Как само ухаеха докато се пържеха.

Извадих ги върху салфетка,за да попият мазнината и ги залях с течен шоколад!

Много са вкусни,опитайте и Вие!

# 13
# 14
ni6to podobno specialni banani Simple Smile
 kupuvate si banani
3 iaica otdelete beltacite ot jaltaka                ako izpolzvate 3 iaica to togava vi triabvat 3 s.lajici zahar i 3 supeni lajici bra6no
 razbiite beltacite sas zaharta a  jaltacite s bra6noto 
beltacite triabva da stanat na tvard sniag i togava gi saberete 2-te smesi   nagreiite dobre rastitelna maznina i potopete bananite v panirovkata  sled koeto se parji   mnogo barzo stava parjeneto da ne gi izgorite   chef   uspeh s gotveneto znam i receptata koiato e originalnata za paniran sladoled ako niakoi go interesuva ..................   food002

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт